04 / 05 / 2024

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 



Berlin’in en ünlü Türk restoran zincirleri arasında yer alan Hasır Restaurant’ın yepyeni bir konseptle hayata geçen et restoran zinciri Beef Grill Club, Designist imzasıyla tasarlandı. İlki Kudamm’da, ikincisi Mall of Berlin’de olan Beef Grill Club’ın üçüncüsü ise Avrupa'nın ilk alışveriş merkezi olan ünlü Kadewe binasının çatı katında bulunan Food Hall’de yer alıyor. Kadewe‘nin 2019'da yemek katını yenilemeye başlaması ve aynı zamanda çeşitliliği arttırarak daha uzun oturuma uygun yeni restoranları bünyesine katması ile Beef Grill Club da burada bulunan özel restoranlardan biri olarak hayata geçirilmiş.

Almanya daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

Designist, Beef Grill Club’ın Kudam ve Mall of Berlin’deki restoranlarının iç mekan tasarımlarını benzer detaylarla tasarlanırken Beef Grill Club Kadewe’de ise konumunun ve bulunduğu katın yenilenen yüzüne daha uygun bir tasarım olması için modern bir konsept belirlemiş.

Eskitme bakır Dr.Light tasarım aydınlatmalar, mat siyah renkle beraber kullanılarak mekan zenginleştirilmiş ve aynı zamanda hissettirilmek istenen endüstriyel his sağlandı. Tavan yüksekliğinin az olması nedeniyle alçıpan kullanımı tercih edilmemiş. Tavan siyah renge boyanmış ve bakır çıtaların çapraz bir şekilde kurgulanarak asılmasıyla ferah bir hacim elde edildi.

Almanya daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

Avrupa’nın en ünlü alışveriş merkezinde, çok keyifle yürüttüğü bu projeyi başarıyla hayata geçirmekten mutluluk duyan Designist Kurucusu İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu, Titanic Otel’in ve Hasır Restaurant’ın sahibi yatırımcı Aygün Grup’un yurtdışında tasarladıkları başarılı projeler ile daha çok kendilerinden söz ettireceklerini söylüyor.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!


Geri Dön