02 / 05 / 2024

Aslı Şener anonim istanbul mimarlık

Aslı Şener anonim istanbul mimarlık

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Esma Aslı Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi kuruldu!

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Şener Özbağ tarafından kuruldu.

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Solmaz İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Solmaz ve Aslıhan Solmaz ortaklığında kuruldu.

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asl İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

Ecomercek Analiz Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ecomercek Analiz Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Karadağ ve Aslı Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Aslı Şener anonim istanbul mimarlık Haberi

Aslı Şener anonim istanbul mimarlık

Aslı Şener kimdir?

Aslı Şener, 1971 yılında Samsun’da doğdu. 1989-1993 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi aldı. 1996’da yüksek lisans eğitimini yine İTÜ’de tamamladı. 


1994- 2000 yılları arasında mimari çalışmalarını İstanbul’da çeşitli mimarlık ofislerinde sürdürdü. 2000-2004 yılları arasında yaşadığı Belçika’da freelance olarak çalışmalarını sürdürdü. 


2004-2007 yılları arasında bulunduğu Amsterdam’da, Architekten Cie.’ de büyük ölçekli ofis ve konut projelerinde tasarımcı olarak görev yaptı. 


Türkiye’ye döndükten sonra 2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer aldı. Halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdürmektedir. 


Aynı zamanda İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde konuk proje yürütücülüğü yapmaktadır.


Anonim.istanbul

anonim.istanbul 2010 yılında çok disiplinli bir tasarım platformu olarak kuruldu. 


Birbirinden çok farklı ölçeklerde, farklı alanlarda tasarım konusunu hem profesyonel, hem akademik olarak ele alan, farklı işbirliklerine ortam hazırlayan bir yapı olmayı kendine hedef edindi. Zaman içinde...