02 / 05 / 2024

Aslı Şener mimarlık

Aslı Şener mimarlık

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Verona Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verona Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Yalçın ve Aslı Uluç ortaklığında kuruldu.

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Akıllıoğlu Akyol tarafından kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şener Arc Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şirketin merkez nakli Maltepe’de gerçekleşti.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bema Restorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alper Şener Karabulut tarafından kuruldu.

Monark İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monark İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Aslı Muha tarafından kuruldu.

Woa Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Woa Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Eğilmezler tarafından kuruldu.

Şenerler Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Proje Taahhüt Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alican Şener tarafından kuruldu. 

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

Adden Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Adden Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Dağaltı Dilsiz tarafından kuruldu.

Aslı Şener mimarlık Haberi

Aslı Şener mimarlık

Aslı Şener kimdir?

Aslı Şener, 1971 yılında Samsun’da doğdu. 1989-1993 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi aldı. 1996’da yüksek lisans eğitimini yine İTÜ’de tamamladı. 


1994- 2000 yılları arasında mimari çalışmalarını İstanbul’da çeşitli mimarlık ofislerinde sürdürdü. 2000-2004 yılları arasında yaşadığı Belçika’da freelance olarak çalışmalarını sürdürdü. 


2004-2007 yılları arasında bulunduğu Amsterdam’da, Architekten Cie.’ de büyük ölçekli ofis ve konut projelerinde tasarımcı olarak görev yaptı. 


Türkiye’ye döndükten sonra 2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer aldı. Halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdürmektedir. 


Aynı zamanda İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde konuk proje yürütücülüğü yapmaktadır.


Anonim.istanbul

anonim.istanbul 2010 yılında çok disiplinli bir tasarım platformu olarak kuruldu. 


Birbirinden çok farklı ölçeklerde, farklı alanlarda tasarım konusunu hem profesyonel, hem akademik olarak ele alan, farklı işbirliklerine ortam hazırlayan bir yapı olmayı kendine hedef edindi. Zaman içinde...