14 / 05 / 2024

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Goldenhorn Otelcilik Ve Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli’de Miktat Kutlu tarafından kuruldu.

Bukoleon Otelcilik Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bukoleon Otelcilik Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Tutuş tarafından kuruldu.

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Seyhun tarafından kuruldu.

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Berber tarafından kuruldu.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezir Cebel ve Nazım Yeşilmen ortaklığıyla kuruldu.

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yıldırım tarafından kuruldu. 

Mirad Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirad Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıchel Breton ve Jerrad Kyle Langloıs ortaklığında kuruldu. 

Helis Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Helis Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi M urat Uzun tarafından 50 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı!

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi, Vedat Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 229 bin 500 TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu...