15 / 05 / 2024

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Egesan, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üretecek!

Genel Müdür Mehmet Özyurt, 2014 yılının sonlarına doğru, tekstil kliması ve mekanik tesisat sistemleri üzerine üretim yapmayı hedeflediklerini söyledi. Özyurt, bu yılki ciro hedeflerinin 4 milyon dolar, 2014 ciro hedeflerinin ise 6 milyon dolar olduğunu k

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı cam atıklarından 16 milyon 320 bin TL kazanç sağladı!

2013 yılında cam atıkların dönüşümünden ekonomiye 16 Milyon 320 Bin TL kazanç sağlandı. İçeceklerde pet şişe yerine cam şişeleri tercih edenlerin artması, cam şişe talebinin daha da büyümesine yol açtı...

Braas Çatı Sistemleri, 19 Aralık'ta mimarlık üzerine düşünmeye davet ediyor!

Braas Çatı Sistemleri, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Fen - Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ile birlikte, alanında çok değerli isimlerin katıldığı bir sempozyum düzenliyor...

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.


ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her nevi cam ve cam ürünleri, her kalınlık ve ebatta düz cam, ısı cam, telli, buzlu, renkli cam, pencere-vitrin camları, oto camları ve her türlü aynanın üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü cam ve aynanın rodaj, bizote, kumlama, boyama, vitray ve cam süsleme işlerini yapmak. 3-Camcılıkta kullanılan ham madde, yarı mamul, yardımcı madde, montaj ve yapıştırma maddelerinin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  4-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek...