20 / 05 / 2024

AŞM Dış Ticaret kimin

AŞM Dış Ticaret kimin

AŞM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akyyev tarafından kuruldu.

TÜİK açıkladı! Dış ticaret haddi ekim ayında azaldı...

TÜİK verileri kapsamında göre dış ticaret haddi, ekim ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre 11 puan yükselerek 86,2 olurken eylül ayına oranla düştüğü kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

TÜİK açıkladı, dış ticaret eylül ayına göre azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin dış ticaret endekslerini bildirdi. İhracat birim değer endeksi, eylülde geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 17,1 düşüş gösterdi. Haberin ayrıntıları...

Bakan Bolat açıkladı, Dış ticaret açığı ekimde 6,7 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından kaydedilen verilerine göre, dış ticaret açığı ekim ayında 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Buna göre dış ticaret açığı ekim ayında yüzde 14,9 azalarak 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenzone Danışmanlık Geri Dönüşüm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Almahdı El Mrayed tarafından kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giantlife Gayrimenkul İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İçli tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanlığı resmen açıkladı! Dış ticaret açığı 8.8 milyar oldu!

Ticaret Bakanlığı tarafından 2023 Nisan ayına ilişkin öncü dış ticaret verileri açıklandı. Ticaret Bakanlığı'nın resmi verilerine göre dış ticaret dengesi nisanda 8,85 milyar dolar açık verdi.

Türkiye'nin 11 aylık dış ticaret açığı 99,8 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından kasım ayı dış ticaret istatistikleri açıklandı. Buna göre Türkiye'nin 11 aylık dış ticaret açığı 99,8 milyar dolara ulaştı.

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mısdar Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abuzer A.H.M. tarafından kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

AŞM Dış Ticaret kimin Haberi

AŞM Dış Ticaret kimin

AŞM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akyyev tarafından kuruldu.


AŞM Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1.Gümrük ve kambiyo mevzuatı çerçevesinde ithalat ve ihracatına izin verilen her türlü mamul veya hammaddelerin iç ticaret, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak. 2.Her türlü kaba inşaat malzemeleri, inşaatlarda kullanılan plastik ten yapılma mamüller, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3.Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya, kereste, ahşap ürünler ve ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. 4.Konusunda her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, tuğla, seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi tesisat,...