05 / 05 / 2024

asma bahçe

asma bahçe

İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahçeler'e var olan talebi daha da arttırdığını dile getirdi...

İzmir'in Asma Bahçeleri vade farksız ödeme ile 280 bin TL'ye!

TANYER İnşaat'ın son projesi 'Asma Bahçeler', İzmir Narlıdere'de 280 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi yüzde 95'e ulaştı!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor.

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamam!

Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerle adını duyuran Tanyer İnşaat, Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştı. Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştı.

Asma Bahçeler'de her daireye özel bahçe!

Tanyer İnşaat; şehre kazandırdıkları konut projelerinde insanların hayal ettiği bir yaşamı sürdürmelerini ve çocukların mutlu yetişmesini sağlıyor. Tanyer, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları proje hakkında şunları söyledi:

NLive Bahçeşehir daire fiyatları!

Toplam 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşan proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. NLive Bahçeşehir daire fiyatları 2+1'lerde 329 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat!

Toplam 98 konut ve 6 asma kat dükkandan oluşan Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir görselleri!

NLive Bahçeşehir'de teslimlerin 12 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkan yer alıyor. İşte Özyurtlar NLive Bahçeşehir görselleri...

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi!

Toplam 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkan yer alıyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında daireler 379 bin TL'den başlıyor.

Asma Bahçeler 2015 yılı ortasında teslim edilecek!

Asma Bahçeler projesini yıl ortasında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Münir Tanyer, "İnciraltı ve Bayraklı'da İzmir'e değer katacak çalışmalarımız da yakında başlayacak" dedi..

Asma Bahçeler'de resim sergisi!

Dünyaca ünlü sanatçılar; Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini,Vincenzo Viti, William Black ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de sunulacak...

Narlıdere Asma Bahçeler'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi. Nefesle Hayat Merkezi kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece 'nin önderliğinde düzenlenen. 'Nefes Terapisi' eğitimine katılım yoğun oldu.

Asma Bahçeler'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi. Nefesle Hayat Merkezi kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece 'nin önderliğinde düzenlenen. 'Nefes Terapisi' eğitimine katılım yoğun oldu.

Asma Bahçeler projesinin inşaattı yüzde 80 tamamlandı!

Tanyer İnşaat'ın gerek mimari özellikleri, gerekse peyzajı ve doğayla iç içe yapısıyla kente önemli katma değer kazandıran Asma Bahçeler'in büyük bir hızla devam eden inşaatının yüzde 80'lik bölümünün tamamlandığı bildirildi.

asma bahçe Haberi

asma bahçe


"Kentsel dönüşüm herkes için yararlı bir çalışma. Kentin cağdaşlaşması ve yeni yaşam alanları yaratılması gerekiyor. Belediyeler de, bu konuda vatandaşları mağdur etmeden kent yenileme projelerinin önünü açmalı. Şu anda Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yapıyoruz" diyen Taylan Tanyer, İzmir'in bir diğer prestijli bölgesi olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini dile getirererek insanları doğru noktada doğru projelerle bütünleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 


İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahceler'e varolan talebi daha da arttırdığını dile getirdi. 


> TANYER İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullannda; dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirterek, Asma Bahçeler Projemizde yeni bir yaşama...