28 / 04 / 2024

Asma Bahçe faizi sıfırladı!

Asma Bahçe faizi sıfırladı!

İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahçeler'e var olan talebi daha da arttırdığını dile getirdi...




"Kentsel dönüşüm herkes için yararlı bir çalışma. Kentin cağdaşlaşması ve yeni yaşam alanları yaratılması gerekiyor. Belediyeler de, bu konuda vatandaşları mağdur etmeden kent yenileme projelerinin önünü açmalı. Şu anda Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yapıyoruz" diyen Taylan Tanyer, İzmir'in bir diğer prestijli bölgesi olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini dile getirererek insanları doğru noktada doğru projelerle bütünleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 


İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahceler'e varolan talebi daha da arttırdığını dile getirdi. 


> TANYER İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullannda; dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirterek, Asma Bahçeler Projemizde yeni bir yaşama kavuşmak isteyenlere 36 aya kadar 0 faiz olanağı sunduklarını ve 72 aya kadar 0,80'lik sabit faiz fırsatı yarattıklarını söyledi. Tanyer, sunduklan düşük faiz oranlannın Asma Bahçeler'e varolan talebi daha da arttırdığını dile getirdi. 

Talep yüzde 40 arttı Konutlarda birinci sımf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarım hatırlatan Taylan Tanyer, fiyat - kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarım ifade etti. Yükselen dövizin kendilerine bir anlamda olumlu geri dönüşler sağladığım dile getiren Tanyer, "Özellikle yurtdışında yaşayıp konut almak isteyenler ve döviz geliri olan kişilerin, projeye olan ilgileri yüzde 40 oranında arttı" diye konuştu. 


Star Ege 


Geri Dön