02 / 05 / 2024

Peşinatı ve faizi sıfırladılar müşteri akınına uğradılar!

Peşinatı ve faizi sıfırladılar müşteri akınına uğradılar!

Elindeki konut stokunu eritmek isteyen inşaat firmaları; peşinat ve faizleri sıfırladı. Son kalan konutları almak isteyen müşteriler satış ofisine koşuyor



Elindeki konut stokunu eritmek isteyen inşaat firmaları; peşinat ve faizleri sıfırladı. Son kalan konutları almak isteyen müşteriler satış ofisine koşuyor.

Krizi atlatan inşaat sektörü markalı konut yapımına ağırlık verirken, inşaat firmaları arasındaki kampanya yarışı da sınır tanımıyor. Kriz döneminde satışı artırmak için peşinatları düşüren, taksit sayısını artıran, faizleri düşürerek kendi finansman yöntemini oluşturan sektör şimdi de çeşitli kampanyalarla elindeki stoku eritiyor.

EV ALMAK KOLAYLAŞIYOR

Bankaların faiz indirimi yarışına eklenen çılgın kampanyalarla artık ev almak da kolaylaşıyor. Firmalar kampanyalarında belirli bir standart koymazken müşterinin ödeme gücüne ve tercihine göre çok çeşitli alternatifler sunuluyor. İlk defa konut projelerinde taksit ve peşinat sıfırlanırken, müşteriden evi teslim alınca ödemesi isteniyor.

FİYAPI’DAN 3-0 KAMPANYASI

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Fiyapı, Avrupa yakasındaki 3 projesinde “3-0 kampanyası” başlattı. Kampanya kapsamında Bahçeşehir’de Fi-Side, Beylikdüzü’nde Fi-Tower ile Fi-Life projelerinden daire alanlar peşinatı 2011 Ocak ayında, geri kalanını da daire tesliminde sıfır taksit ve sıfır faizle ödeyecek. Türkiye’de şimdiye kadar görülmemiş, herkesi şaşırtacak bir kampanya yaptıklarını söyleyen Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, “Kampanya kapsamında yüzde 30’u 2011 Ocak ayında, geriye kalan kısmı da konutları teslimde alacağız. Bu kampanya ile stoklarımızdaki tüm konutları bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

60 AYA KADAR VADEYE SIFIR FAİZ

Propa İnşaat, Kartal’ın merkezindeki Aura Deluxe Residence, Sarıyer’deki butik projesi Sarıyer Park ve Bodrum Gümüşlük’teki Gizli Vadi Evleri’nde 60 ay boyunca faizi sıfıra indirdi. Ayrıca hem Sarıyer Park hem de Gizli Vadi Evleri’nde tümü peşin ödemelerde yüzde 9 indirim yapılıyor. Propa İnşaat, sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkânı da sağlıyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor.

KUZU’DA KONUTLAR TÜKENDİ

Kuzu Grup, Bahçeşehir’de inşa ettiği projelerde başlattığı sıfır faizli kampanyalarla stokları eritti. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, sıfır faizli, 120 aya varan taksitlerle düzenledikleri kampanyaların büyük ses getirdiğini belirtti. Kuzu, “Son kampanyamızla bitirilmek üzere olan projelerimizdeki son konutların satışını planladık ve bu kampanyalarımızda başarılı olduk. Konutlarımızın yüzde 80’inin tamamlanmış olması da projelerimize olan ilgiyi daha da artırdı” dedi.


ÖDEME PLANINIZI KENDİNİZ BELİRLEYİN

Yeşil İnşaat, Keyfe Keder ödeme sistemi ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Banka masrafı olmadan, herhangi bir gelir beyan etme zorunluluğunuz olmadan “0” faiz imkânı ile ödeme planınızı kendiniz belirleyerek ev sahibi olabiliyorsunuz. Ara ödemelerinizi, taksit oranlarınızı bütçenize uygun olarak belirleyerek uygun ödeme planınızı sunup ev sahibi olabiliyorsunuz.
Türkiye/Mustafa SEZER

 

 
 


 


Geri Dön