11 / 05 / 2024

Asma Bahçe sıfır faiz

Asma Bahçe sıfır faiz

İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahçeler'e var olan talebi daha da arttırdığını dile getirdi...

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Benesta Podio Bahçelievler'de sıfır faiz, 120 ay vade fırsatıyla!

Benesta Podio Bahçelievler projesinde sıfır faiz 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Benesta Podio Bahçelievler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Araba almak isteyenler dikkat! En ucuz sıfır otomobil listesi açıklandı! İşte her bütçeye uygun otomobiller!

Sıfır otomobil piyasasında indirim yağmuru başladı. Bayiler, sıfır otomobillerde peş peşe kampanyalar başlatırken, yüzde 15'e varan ciddi düşüşler uygulanmaya başladı. İşte en ucuz araba markaları ve modelleri...

Ne vergi ne ÖTV ne de KDV var! 2023 model sıfır km bu otomobil sadece 218 bin TL

Son zamanlarda araç fiyatlarındaki artış, otomobil almayı oldukça zorlaştırıyor gibi görünse de, hala bütçe dostu seçenekler bulmak mümkün. İşte uygun fiyatlı sıfır otomobil arayışında olanlar için bir kurtuluş yolu.

Sıfır araçta yeni dönem! Fiyatları düşürecek gelişme

Sıfır otomobil satışlarında yeni bir döneme giriliyor. Bir tarafta da ön satışına başlanan otomobillerin saatler içinde tükenmesi de dikkat çekti. Daha ilk saatlerde biten sıfır araçlar karşısında bazı modellerde yaşanan bolluk atılan adımların işe yaraması olarak yorumlandı.

Önlemler işe yaradı! Sıfır araç fiyatlarında düşüş

Ticaret Bakanlığının sıkı denetimleri ve ekonomi yönetiminin kredi musluğunu kısacak önlemlerinin ardından otomobil yatırım aracı olmaktan çıkarak zoraki aksesuar satışları da bitti. İkinci elde fiyatlar yüzde 5 gerilerken sıfır araçlarda iskontolar dahi uygulanıyor.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

Sıfır araçlara zam furyası! Temmuz zammı peş peşe geldi! Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel, Honda...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen döviz kuru sıfır araç fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, hangi markanın aracı ne kadar zamlandı? İşte detaylar...

Asma Bahçe sıfır faiz Haberi

Asma Bahçe sıfır faiz


"Kentsel dönüşüm herkes için yararlı bir çalışma. Kentin cağdaşlaşması ve yeni yaşam alanları yaratılması gerekiyor. Belediyeler de, bu konuda vatandaşları mağdur etmeden kent yenileme projelerinin önünü açmalı. Şu anda Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yapıyoruz" diyen Taylan Tanyer, İzmir'in bir diğer prestijli bölgesi olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini dile getirererek insanları doğru noktada doğru projelerle bütünleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 


İzmir'de prestijli projelere imza atan Tanyer inşaat, Narlıdere'de yapımı süren Asma Bahçeler projesinde faizi sıfırladı. Tanyer, sundukları düşük faiz oranlarının Asma Bahceler'e varolan talebi daha da arttırdığını dile getirdi. 


> TANYER İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullannda; dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının yükseldiğini belirterek, Asma Bahçeler Projemizde yeni bir yaşama...