27 / 04 / 2024

Innovia, enflasyon farkı olmadan 60 ayda faizi sıfırladı!

Innovia, enflasyon farkı olmadan 60 ayda faizi sıfırladı!

Yeşil GYOnun inşa ettiği 14 bin konutluk Innovia, enflasyon farkı olmadan 60 ayda faizi sıfırladı. Son etapta fiyatlar 94 bin liradan başlarken, gerçek sıfır faiz kampanyasının yanında arkadaşını getirenin taksidi siliniyor



Özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük proje olan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının (GYO) inşa ettiği 14 bin konutluk Innovia, 60 ayda faizi sıfırladı. Innovianın son etabı ve son fırsatı olan Innovia 4te, banka kredinin olmadan, 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Yeşil GYO, TEFE ve TÜFE farkını da ortadan kaldırarak sektörde gerçek sıfır faiz uygulamasını başlattığını belirtiyor. Her bütçeye uygun farklı ödeme seçenekleri sunan Innovia 4te fiyatlar da 94 bin liradan başlıyor. Haziran ayında satışa çıkan Innovia 4ün yüzde 25inden fazlası 3 ayda satılırken, satışlar yeni kampanya ile devam ediyor.

Enflasyon farkı yok

Innovia ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösterdiklerini söyleyen Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, şunları söyledi: Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4ncü etap için de uyguluyor. Haziran 2011de satışa sunulan ve kısa sürede yüzde 25inden fazlası satılan Innovia 4 için yeni bir kampanya başlattık. Ev sahibi olmak isteyenleri gerçek sıfır faiz uygulamasına davet ediyoruz. Innovia projesinin başladığı günden bu güne aynı uygulamayı yapan Yeşil GYO olarak, özellikle bu konuya dikkat çekiyoruz. Banka kredisiz, 60 ay sıfır faiz imkanı sunan Yeşil GYO, TEFe ve TÜFE farkı olmadan kampanya yapıyor. 94 bin liradan başlayan fiyatlara satışı devam eden Innovia 4ncü etapta yıllık enflasyon artışından etkilenmeyen sabit rakamınız ile banka kredisiz 60 ay sıfır faiz imkanı ile Innoviada ev sahibi olmak çok kolay. Üstelik kişiye özel ödeme planları da sunuyoruz.

Taksitler siliniyor

Innoviada Sil Taksit imkanı da bulunuyor. Innovianın satışa sunulduğu ilk günden bugüne kadar farklı kampanyalara imza attıklarını vurgulayan Işık Gökkaya, Innovia 1, 2 ve 3ün satış kampanyası döneminde arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen 5 aile Innoviadan ev aldığında bir ev Innovia tarafından hediye ediliyordu. Dostlarla birlikte konsepti olarak başlatılan bu özel fırsatın devamı olan Sil Taksit avantajı ile Innovia Projesinden ev sahibi olduğunuzda, arkadaşınız da Innoviadan ev aldığında sizin 2 taksitinizi siliyoruz. Dostlarınızla birlikte keyifli bir yaşam sürmek, bir evden çok daha fazlasına sahip olmak istiyorsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiniz diye konuştu.

49 metrekareden başlıyor

Innovianın son etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor. Beylikdüzünde yer alan, tamamı 4 etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia projesiyle Türkiyede ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattıklarını ifade eden Gökkaya, şöyle konuştu: Innovianın 1, 2 ve 3ncü etaplarında büyük bir satış başarısı yakaladık. Kısa sürede projenin ilk üç etabının satışını tamamlayarak daire sahibi olanların bir evden çok daha fazlasının sunulduğu Innoviada yaşama başlamalarını sağladık. Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlıyoruz. Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4 bin 750 aileyi daha evlerine kavuşturacak.

Misafirler Parti Evinde ağırlanıyor

INNOVIAda kalabalık partiler veya yemekler organize edilmesi için de özel bir parti evi bulunuyor. Endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılan 100 metrekarelik mutfağı, onlarca kişilik yemek masası ve oturma grupları ile bir mekanı, site sakinlerinin hizmetine sunuyor. Aynı mekanda, hem yemek pişirmek hem bilardo oynamak, karaoke yapmak, piyano çalmak da mümkün. Bu parti evi, misafirlerin eve sığmaması, evin kirlenmemesi gibi endişelerin ortadan kalkması için hazırlanırken, projenin tüm etaplarında yer alıyor.

Innovia Online sadece son etapta

YEŞİL GYOnun hayata geçirdiği Innovia Online ve internet alt yapısıyla site sakinleri teknolojiyle buluşuyor. Innovia Online ile site sakinleri, yönetim ve diğer site sakinleri ile iletişim kurabilecek ve sosyal imkanları değerlendirebilecek. Innovia Online her konutta bulunacak.  Projedeki ortak alanlarda da internet mevcut.

Eko Village geliyor

IŞIK Gökkaya, Yeşil GYO hakkında şunları anlattı: Mevcut 21 GYO arasında 6ncı sıraya yükselen Yeşil GYO, önümüzdeki 3 yıl içinde ilk 3 GYO arasına girmeyi hedefliyor. Hedefleri arasında 2011 yılının sonuna kadar İstanbulda bir yeni projeyi daha hayata geçirmeyi planlayan Yeşil GYO, İstanbul dışında, gelişen ve öne çıkan diğer büyük kentlerde de Innovia Eko Village projesini gerçekleştirmek üzere çalışmalara başladı.
Hürriyet/Meltem Kara


Geri Dön