04 / 05 / 2024

asmalı sokaklar adres bilgileri

asmalı sokaklar adres bilgileri

Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Sokaklar projesi 48 bin 327 metrekare alan üzerinde 22 blok halinde yükseliyor

Asmalı Sokaklar adres bilgileri!

Asmalı Sokaklar adres bilgileri ve projenin krokisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Mayıs 2015'te tamamlanacak olan Dekar Asmalı Sokaklar projesinde 2+1 daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres bilgileri!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres bilgileri haberimizde mevcut. Projede; kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor...

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres!

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dekar Asmalı Sokaklar projesinde daire fiyatları 470 bin TL ile 869 bin TL arasında değişiyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat projesinde satışlar başladı!

Bahçeşehir'de Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Asmalı Hayat'ın ön satışları başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Aşmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul'un gelişen yıldızı Beylikdüzü - Yakuplu'daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat'ın ön satışına başladı.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satış dönemi başladı!

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar ile Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar adres bilgilerine göre İstanbul'un Başakşehir - Bahçeşehir bölgesinde yer alıyor. Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesi 22 blok halinde yükseliyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

asmalı sokaklar adres bilgileri Haberi

asmalı sokaklar adres bilgileri

48 bin 327 metrekare alan üzerine yayılan Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihi hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Asmalı Sokaklar projesi İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yer alıyor. Dekar DK imzası ile inşa edilen Asmalı Sokaklar Bahçeşehir 22 blok halinde yükseliyor.


Dekar DK Asmalı Sokaklar satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.Projede yer alan konutların alanları 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Dekar DK Asmalı Sokaklar projesinde satış süreci devam ediyor.


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar sosyal imkanları içerisinde spor alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, Türk hamamı, peyzaj alanları bulunuyor.


Asmalı Sokaklar nerede?

Asmalı Sokaklar...