15 / 05 / 2024

ASN Plus Grup iletişim

ASN Plus Grup iletişim

ASN Plus Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayramcı tarafından kuruldu.

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plusmekan Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited ve Mekanlar Yapı Sanyi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

ASN Plus Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

ASN Plus Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayramcı tarafından kuruldu.

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta 685 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fuzul Yapı, gayrimenkul sektöründe yine bir ilke imza atarak Mayıs ayında teslim edeceği Olimpa Park Plus Projesi’nde 60 Ay %0 faiz kampanyası başlattı.

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz ödeme fırsatıyla!

Fuzul Grup tarafından hayata geçirilen Olimpa Park Plus Evleri 8.000 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Satışları hızla devam eden projede daire fiyatları 685 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta yaşam başlıyor!

Fuzul Grup Olimpa Park Plus'ta yaşam başlıyor. Toplamda 124 adet konut ve 258 adet mağazadan oluşan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Plus Grup İnşaat Metal Plastik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Grup İnşaat Metal Plastik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı!

Fuzul Grup imzası ile inşa edilen Olimpa Park Plus Evleri'nde 124 adet konut ve 258 adet ticari mağazaya yer veriliyor. İşte Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı...

Başakşehir Olimpa Park Plus

Başakşehir Olimpa Park Plus projesi, Fuzul Grup imzasıyla hayata geçiriliyo. Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan projede konutların başlangıç fiyatı 525 bin TL olarak belirlendi...

Kat kat yaşam, kat kat kazanç: Olimpa Park Plus!

Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Olimpa Park Plus projesi, Olimpa Park'ın 2.etabı olarak yaşama geçiriliyor. Proje, Fuzul Grup tarafından inşa ediliyor...

ASN Plus Grup iletişim Haberi

ASN Plus Grup iletişim

ASN Plus Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayramcı tarafından kuruldu.

ASN Plus Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...