15 / 05 / 2024

aspen yapı malzemeleri

aspen yapı malzemeleri

Aspen, İstanbul’da bayileri için bir toplantı düzenledi. 25’ten fazla bayinin biraraya geldiği etkinlikte Diversa ve Sinova bölme duvar sistemlerine dair yenilikler paylaşılırken, ürünler ve sektördeki gelişmeler hakkında sohbetler gerçekleştirildi...

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Salim Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuş Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2 Ekim 2014 tarihinde ve 29137 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikler...

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Serkan Gezmiş, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Canlı, Doğan Günay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Örçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp, Çırçır Mahallesi, Saya Yolu Caddesi'nde kuruldu.

aspen yapı malzemeleri Haberi

aspen yapı malzemeleri

Mimari projeler odağında fark yaratan tasarımlara imza atan sektörünün lider şirketi Aspen, İstanbul’da bayileriyle biraraya geldi. Aspen Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yılmaz ile Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu’nun ev sahipliği yaptığı ve Point Otel Barbaros’ta gerçekleştirilen toplantıda Aspen’in bölme duvar sistemleri konusunda fark yaratacak Diversa ve Sinova ailesinden yeni ürünlerin tanıtımı da yapıldı.


Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, bayi toplantılarının bilgi akışı açısından önemli olduğunu belirtti. Yeni ürünlerin bayilere güç katacağını dile getiren Gündoğdu; ‘’Aspen ailesi olarak 2012 yılında birçok başarılı projeye imza attık. Yenilikçi fark yaratan ürünlerimiz ve güçlü bayilerimizle 2013 yılına da hızlı girdik. Bayilerimiz ailemizin önemli bir parçası ve onlarla bir araya geldiğimiz bu tür etkinlikler de çok değer taşıyor. Bu toplantımızın ana...