01 / 05 / 2024

aspen zamin kaplamaları

aspen zamin kaplamaları

Aspen Yapı, 2013 yılında da yeni yatırımlar ve ihracat projelerini artırarak yoluna devam ediyor. Aspen, 7 milyon TL’lik ek yatırımla yapacağı %30’luk kapasite artırımı ile bu yıl sonunda pazar ortalamasının 4 katı hızında büyümeyi planlıyor...

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Area Floors Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Floors Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  30 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Akgün ve Ferhat Çalınaltı tarafından kuruldu.

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koca tarafından kuruldu.

Nisa Yer Kaplamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Yer Kaplamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Meral tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tonka ve Oktay Tonka tarafından kuruldu.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbe kaplamaları söküldü!

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle müdahale edilemeyen Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi rüzgarın etkisini yitirmesinin ardından söküldü...

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

Screpo Yüzey Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Screpo Yüzey Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Hasdemir Ak kuruldu. 

Tophane Saat Kulesi'nin restorasyonu için PVC kaplama!

1905 yılında inşa edilen Tophane Saat Kulesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. 33 metre yüksekliğinde, 6 katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'nde PVC kaplamalar kullanıldı.

aspen zamin kaplamaları Haberi

aspen zamin kaplamaları

Mimari projeler odağında fark yaratan tasarımlara imza atan Aspen, başarılı projeleriyle Türkiye’de ve yurt dışında ses getirmeye devam ediyor. Türkiye’de son dönemde Zafer Havalimanı, Efes Kongre Merkezi ve Kars Havalimanı gibi modern projelerde yenilikçi ürünleriyle yer alan Aspen,  yurt dışında ise Kiev Havalimanı projesinde yer almıştı. Firmanın 2013 yılındaki hedefleri ise daha büyük. Üretimde %30’luk kapasite artırımının yanı sıra, ihracat rakamlarını da artırma odağında çalışan Aspen, bu yıl sonunda sektör ortalamasının 4 katı bir büyüme hedefliyor.


Asma tavan, Bölme duvar ve Zemin alanlarında birçok ürüne sahip olan Aspen, Türkiye ve Dünya’da önde gelen projelerde yer almaya devam ediyor. 2013 yılına da hızlı giren firma, Haziran ayı sonuna kadar iki ana ürün kategorisinde yatırım yapmayı planlıyor. Metal asma tavan ve modüler...