02 / 05 / 2024

Prefabrik evlerde fırsat! Fiyatlar 66 bin TL'den başlıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evlerde fırsat! Fiyatlar 66 bin TL'den başlıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evlere olan talep gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Prefabrik evler, kolay kurulumları ve daha az alan kaplamaları sebebiyle de konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Peki prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Prefabrik evlere olan talep gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Küçük bir arsaya ya da araziye sahip olanlar, çok küçük miktarlar ödeyerek ev sahibi de olabiliyor. Pandemiyle beraber kalabalık kent yaşamından uzaklaşmak isteyen kişiler prefabrik evlere yöneldi. 

Prefabrik evlerde fırsat! Fiyatlar 66 bin TL den başlıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Arsaya, boş alana ya da bir araziye sahip olanlar, çok küçük miktarlar ödeyerek prefabrik ev sahibi olabiliyor. Prefabrik evler, kolay kurulumları ve daha az alan kaplamaları sebebiyle de konut almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Aynı zamanda yükselen inşaat malzemeleri fiyatları sebebiyle de prefabrik evler daha çok tercih edilir oldu. 

Peki prefabrik evlerin büyüklükleri ne kadar? En uygun prefabrik ev fiyatı ne kadar? İşte prefabrik ev Mart 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön