28 / 04 / 2024

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 07 Şubat 2023 fiyat listesi...

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 07 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yenilenen Honda Jazz e:HEV artık farklı fonksiyonlarla kullanıcılarıyla buluşmaya hazır. Özel tasarımıyla göz dolduran aracın iç dizaynında yeni kaplamalar bulunuyor. Peki Honda Jazz e:HEV  07 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



Gelişen dış ve iç tasarım

Elegance ve Advance sınıfları, yeni, daha belirgin bir ızgara tasarımının yanı sıra daha koyu bir far yuvasına sahiptir. Ön ve arkadaki daha şekillendirilmiş tamponlar,  Jazz'a daha amaçlı bir görünüm vermek için dokulu alt kısımlarla tamamlanıyor. Advance'in alaşım jant tasarımı için revize edilen renkler, Jazz'ın dış cephe değişikliklerini tamamlıyor.

Jazz Crosstar ayrıca daha sert, daha maceracı görünümünü artıran birkaç dış revizyona sahiptir. Daha belirgin ızgara, belirgin bir bal peteği tasarımına sahiptir ve alt gövde koruması gibi görünmek üzere tasarlanmış gümüş eklere ve yeni, uyumlu yan eteklere sahip revize edilmiş tamponlarla eşleştirilmiştir. Revizyonları tamamlayan, alaşım jantlar için yeni bir kaplama ve yeni bir dış renk olan Fjord Mist blue'dur.

İçeride, Elegance ve Advance sınıflarında renk, malzeme ve kaplama seçeneklerinde revizyonlar bulunurken, Crosstar'ın iç kısmında yeni koltuk döşemelerinin yanı sıra ön panel ve kapı kartlarında revizyonların yanı sıra gösterge paneli, orta konsol ve minimalist için yeni bir kaplama bulunuyor. iki kollu direksiyon.

Yepyeni Advance Sport sınıfı

Yeni, özel Úrban Grey renginde sunulan yeni göze çarpan Advance Sport sınıfı, ön tampon tasarımında benzersiz bir kaplama, sportif bir kafes ızgaranın yanı sıra parlak  siyah yan aynalar ve benzersiz 16 ' alaşım jantlar, Jazz e:HEV'in çekiciliğini genişletiyor.

Honda Jazz e:HEV yenilenen özellikleriyle satışta! 07 Şubat 2023 fiyat listesi...
İçeride Advance Sport, en yeni Jazz e:HEV'in birinci sınıf sportif hissini artıran sınıfa özel geliştirmelerden yararlanıyor. Koltuklar, siyah sentetik süet ve gri sentetik deriden oluşan benzersiz bir döşeme kombinasyonu ile tamamlanırken, yeni bir üç kollu tekerlek, merkezi kol dayama ve kapı kartları kontrast sarı dikişle detaylandırılmıştır.

 


Geri Dön