17 / 05 / 2024

Asset İnşaat yenibosna telefon

Asset İnşaat yenibosna telefon

Yenibosna Asset İnşaat Evleri iletişim için 0212 871 03 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 230 adet dairenin yer alacağı proje apart otel konseptinde dizayn edildi.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi Bahçelievler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen ortaklığında açıldı.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Asset Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asset Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersoy İlter ve Özkan Bingöl ortaklığında kuruldu. 

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Asset İnşaat Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Keçeci ve Hakan Demirtuğoğlu ortaklığında kuruldu.

Kirazlı Bahçe'de dükkanlar satışa sunuldu!

Asset İnşaat'ın Kirazlı Bahçe projesinde yaşam 2016 yılının sonuna doğru başlayacak. Projede bulunan Ticari Ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe'de 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asset İnşaat ev sahibi olmak isteyenleri yüzde 40 peşinatla, kalanı proje bitiminde anahtar tesliminde, kira öder gibi banka kredisi ile ve farklı ödeme imkanları sunuyor.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesinin inşaatı başladı!

Asset İnşaat tarafından hayata geçirilen Güneşli'nin gözde projelerinden Kirazlı Bahçe projesinin inşaat çalışmaları tam gaz sürüyor. Proje 14 kat,2 blok ve 90 daireden oluşuyor.

Kirazlı Bahçe'de 350 bin TL'ye 2+1!

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe projesini yabancı yatırımcılara sundu. Kuveytli ve Libyalı yatırımcılardan büyük ilgi gören Kirazlı Bahçe projesi bulunduğu merkezi konumuyla ilgi odağı olmayı başardı.

Asset İnşaat Kirazlı Bahçe'de 350 bin TL'ye 2+1!

Asset İnşaat'ın Güneşli'de hayata geçirdiği Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 2+1 350 bin TL,3+1 450 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 90 adet konut yer alıyor.

Asset İnşaat yenibosna telefon Haberi

Asset İnşaat yenibosna telefon

Asset İnşaat imzası taşıyan Yenibosna Konutları 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde, Eskidji'nin otopark alanında inşa edilecek. Proje 230 adet daireden meydana geliyor. 


Yenibosna Asset İnşaat Evleri iletişim numarası 0212 871 03 03 olarak belirlendi. Kat karşılığı yapılacak olan projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerindan oluşacak.


Arsa sahibi ile anlaşma yapılan Asset İnşaat Yenibosna projesinin bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor. Çalışmaları devam eden proje apart otel konseptiyle geliştiriliyor. 



Yenibosna Asset İnşaat Evleri iletişim 

Tel: 0 212 871 03 03

Web: www.assetinsaat.com

Özge...