30 / 04 / 2024

astaş gayrimenkul Mandarin Oriental evleri

astaş gayrimenkul Mandarin Oriental evleri

Mandarin Oriental Bodrum 'da inşa ediliyor, villa ve residence dairelerden meydana gelen Mandarin Oriental projesi Astaş Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede 2,5 kilometrekarelik sahil şeridi bulunuyor...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un inşaatı başladı!

Kuruçeşme Arena arazisi olarak bilinen arsaya yapılacak otelin inşaat çalışmaları başladı. 2012 yılında Astaş Holding'in 93 milyon liraya Asya Motor'dan satın aldığı arsa üzerinde Mandarin Oriental Bosphorus adlı lüks otel yükselecek.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Asta Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Aşçı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Astaş Gayrimenkul'den Etiler'e yeni proje!

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.

2006 yılında ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanları Vedat Aşçı'nın!

2006 yılında Astaş Gayrimenkul'un sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de bulunan ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını 100 milyon dolara (113 milyon lira) satın alarak 4 kulenin sahibi olmuş.

astaş gayrimenkul Mandarin Oriental evleri Haberi

astaş gayrimenkul Mandarin Oriental evleri


Astaş Gayrimenkul imzası ile Bodrum Göltürkbükü'nde yaşama geçirilen Mandarin Oriental projesinde satış süreci devam ediyor.


3 katlı 24 blok halinde yükselen Mandarin Oriental 'de 98 villa, 116 residence daire bulunuyor. Proje 600 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Bodrum Mandarin Oriental projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental'den konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. 


Mandarin Oriental satılık konut fiyatları:

Residence daireler 1 milyon 200 bin Euro 'dan;

Villalar ise 3 milyon 500 bin Euro 'dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, havuz, restoran, tenis kortu ve plaj yer alan Mandarin Oriental Hilton Oteli'nin yanında yükseliyor....