04 / 05 / 2024

Astaş Holding körfez yatırımları

Astaş Holding körfez yatırımları

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı yaptığı açıklamada, mütekabiliyet yasasının yatırımların önünü açtığını belirterek, " Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık " dedi.

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Astaş Holding'ten 5 yeni proje!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Türkiye'ye Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay!

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor" dedi.

Astaş Holding 5 yılda, 5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Özedincik bugünkü yazısında Astaş Holding’in patronu Vedat Aşçı ile yaptığı röportaja yer verdi. İşte o yazı..

ASTAŞ Holding'ten 1 milyar dolarlık 3 proje!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, ''3 projenin yatırım büyüklüğünü merak ettim, hesabı ortaya koydu: Kuruçeşme’deki otel, 3 rezidans ve Bodrum’da planladığımız yeni otelle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık yatırımı başlatmış olacağız. ''dedi

Astaş Holding 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar, ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'yla yatırımlar hakkında konuştu. İşte Astaş Holding'in 1 milyar dolarlık projeleri...

Esentepe Emekli Subay Evleri'ni Astaş Holding dönüştürecek!

Astaş Holding, Esentepe'de Astoria AVM karşısındaki Emekli Subay Evleri'ne talip. 312 dairelik sitede hak sahipleri ile prensipte anlaştıklarını belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 500 milyon dolarlık proje planladıklarını söyledi.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Astaş Holding'ten Mandarin Oriental aidat açıklaması!

Bodrum'daki 5 milyon euroluk lüks villalardaki ünlü zenginlerin aidat sorununu yazdık, tartışma büyüdü. Müteahhit firma, aidatın çok değil, az olduğunu açıkladı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı konuyla ilgili açıklama yaptı...

Astaş Holding Bafra'da cami, kurs ve lojman yaptıracak!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı. öğle namazından sonra cami çıkışında cemaatle bir araya geldi. Aşçı. "Ben Bafra ve Samsun aşığı bir kişiyim" dedi

Uğur Dumankaya: Al Mazaya ortaklığı Körfez'deki satışlarımızı arttırır!

Projelerinin değeri 5 milyar doları bulan Arap devi Al Mazaya Holding ile stratejik bir ortaklığa imza atan Uğur Dumankaya, "Bu ortaklık Körfez'deki satışlarımızı artıracak" dedi

Uğur Dumankaya: Al Mazaya ortaklığı Körfez'deki satışlarımızı artıracak!

Projelerinin değeri 5 milyar doları bulan Arap devi Al Mazaya Holding ile stratejik bir ortaklığa imza atan Uğur Dumankaya, "Bu ortaklık Körfez'deki satışlarımızı artıracak" dedi...

Astaş Holding, portföyünün yüzde 12'sini Körfez'e sattı!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı yaptığı açıklamada, mütekabiliyet yasasının yatırımların önünü açtığını belirterek, " Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık " dedi.

Astaş Holding körfez yatırımları Haberi

Astaş Holding körfez yatırımları


Dubai'de 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Emlak Fuarfnı (International Property Show) değerlendiren Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, mütekabiliyet yasasının yatınmanın önünü açtığını belirterek, "Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık" dedi. Türkiye'nin fuarda dünyanın parlayan yıldızı olarak öne çktığına vurgu yapan Aşg, kaliteli projelerle bu imaj dairesinde hareket ettiklerini kaydetti. Aşçı, temas kurdukları Körfez yatınmalarına yönelik İstanbul ve Bodrum'da yakın dönemde ağjrlayacaklannı söyledi. 


Yeni...