17 / 05 / 2024

Astaş Holding koronavirüsle mücadele desteği

Astaş Holding koronavirüsle mücadele desteği

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

Şehir hayatından kaçış arsa satışlarını patlattı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle müstakil yaşamlar ön plana çıktı, bu da arsa yatırımlarını oldukça artırdı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Pandemide Türkiye’de 85 bin 958 kişi daha milyoner oldu!

Ülkemizde yaklaşık olarak 17 milyon vatandaş devlet yardımına muhtaç şekilde yaşarken, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle geçen son bir senede toplam 85 bin 958 kişi milyoner oldu.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Tam kapanmada bankalar açık mı?

Koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma uygulamasına geçilerek 17 Mayıs tarihine kadar tüm Türkiye'de aralıksız sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bankada işleri olan vatandaşlar ise bu süreçte bankaların açık olup olmadığını merak ediyor...

CHP'den kira ödemelerine yönelik öneri!

 CHP Grup başkanvekilleri Engin Altay, koronavirüsle mücadele kapsamında esnaf ve sanatkar işletmelerinin 1 Mayıs-30 Haziran 2021 tarihleri arasında doğan kira bedellerinin Cumhurbaşkanlığı tasarrufundaki yedek ödenekten karşılanması yönünde talepte bulundu. 

Esnafa kira desteği 1 ay daha uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında esnafa verilen kira yardımının bir ay daha uzatıldığını açıkladı. 

Flaş düzenleme! Elektrik ve doğalgaz faturaları erteleniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma sürecine girilmesi ile birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde değerlendirme yapılacak.

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Astaş Holding koronavirüsle mücadele desteği Haberi

Astaş Holding koronavirüsle mücadele desteği

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı yaptı.

Astaş Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek veren  Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aşçı, aynı zamanda uluslararası bir dayanışmaya da öncülük etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Aşçı ve Hong Konglu iş ortağı Jiang, tüm dünyayı tehdit eden pandemiye karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon liralık tıbbi malzeme bağışı yaptı. İş adamları, aynı zamanda önemli bir uluslararası dayanışma örneği gösterdi.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na...