05 / 05 / 2024

Astaş projeler

Astaş projeler

Astaş Gayrimenkul ve Armani/Casa tarafından Başiktaş Maçka bölgesinde hayata geçirilen Maçka Residence projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Vedat Aşçı: Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Etiler'de 50 yıllık Belediye Sitesi'nin kentsel dönüşümünde sona yaklaşıldı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Astaş Gayrimenkul'den Etiler'e yeni proje!

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? 2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

Astaş Holding'ten Mandarin Oriental aidat açıklaması!

Bodrum'daki 5 milyon euroluk lüks villalardaki ünlü zenginlerin aidat sorununu yazdık, tartışma büyüdü. Müteahhit firma, aidatın çok değil, az olduğunu açıkladı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı konuyla ilgili açıklama yaptı...

MÜSİAD Fuarı'nda yeni projeler tanıtıldı!

26 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılan 15. MÜSİAD Fuarı, Türkiye gayrimenkul sektörü için de adeta gövde gösterisi oldu. Yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuarda yeni projeler tanıtıldı.

Ersin Yazıcı: Rize, turizmi ile ilgili yeni projeler geliştiriyoruz!

RİZE'DE " Turizmde Ne Yapabiliriz " toplantısı yapıldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı turizmle ilgili yeni projeler geliştirdiklerini söyledi Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası 'nda düzenlendi.

Yeni Çevresel Etki Değerlendirmesi Uygulanacak Projeler Listesi 2014!

25 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi hakkında yeni yönetmelikte ÇED uygulanacak proje listesi güncellendi. İşte Yeni Çevresel Etki Değerlendirmesi Uygulanacak Projeler Listesi 2014...

Çukurova'da projeler icraata dönüşüyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kimi icraatlarını özetledikten sonra "Ceğiz, cağız değil, artık yaptık, yapıyoruz dönemi başladı. Sözler projeye, projeler icraata dönüşüyor" dedi. Toplantıda Çetin'e bol bol teşekkür geldi.

Sur Yapı kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği 4 projede 5 bin TL peşinat kampanyası uygulanıyor. Peki Sur Yapı kampanyasında hangi projeler var?

Astaş Holding Bafra'da cami, kurs ve lojman yaptıracak!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı. öğle namazından sonra cami çıkışında cemaatle bir araya geldi. Aşçı. "Ben Bafra ve Samsun aşığı bir kişiyim" dedi

Sur Yapı kampanya kapsamında hangi projeler var?

Sur Yapı kampanya kapsamında 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kampanya kapsamında 5 proje yer alıyor. . Peki Sur Yapı kampanya kapsamında hangi projeler var?

Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası kapsamındaki projeler!

Sur Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda hayata geçirdiği toplam 5 projesinde yeni bir kampanya süreci başladı. İşte Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası kapsamındaki projeler...

Astaş projeler Haberi

Astaş projeler
Maçka Residence Projesi'nin havadan videosu için...