16 / 05 / 2024

Astaşdelen İnşaat

Astaşdelen İnşaat

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dolma tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi'nde kuruldu.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Dağdelen ve Önder Dağdelen  tarafından kuruldu.

Delen Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delen Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Delen tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dağdelen Grup İnşaat Turizm Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Grup İnşaat Turizm Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nafız Dağdelen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Asta Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Aşçı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Kasım Dağdelen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasım Dağdelen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile, Esenyurt Süleymaniye Mahallesi 'nde, Kasım Dağdelen tarafından kuruldu.

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dolma tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi'nde kuruldu.

Astaşdelen İnşaat Haberi

Astaşdelen İnşaat

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dolma tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT ALANINDA a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...