27 / 05 / 2024

Astek Hafif inşaat adres

Astek Hafif inşaat adres

Astek Hafif Beton Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Kezer tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat sektörüne güven arttı!

Avro Bölgesi hissiyatlarının iyileşmesi, inşaat sektörüne ve tüketicilere duyulan güvenin belirgin bir şekilde artması ve daha küçük ölçüde ise hizmet sektöründeki güvenin hafif bir artışından kaynaklandı.

Astek Hafif Beton Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astek Hafif Beton Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Kezer tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Almanya'da inşaat sektörü istihdamı arttı!

Almanya'da Ifo İstihdam Barometresi ağustos ayında önceki aya kıyasla hafif artarak 108,7 puan seviyesinde gerçekleşti. Almanya'da inşaat sektörü istihdamı arttı.

İnşaat daha da büyüyecek!

Piyasalarda kriz tanımı yapılabilecek bir dalgalanma ya da daralma yokken inşaat ve gayrimenkulde ya da genel ekonomideki 'hafif' durgunluğu kriz olarak tanımlamak kendi ayağına kurşun sıkmaktır.

Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında üst yapı işlerinin yüzde 80’inin tamamlandığını, inşaatın 10 Ekim’de biteceğini söyledi.

İnşaatçılar Eylül'e gümbür gümbür giriyor!

2014'ü yatırım yılı ilan eden inşaat sektörü, satış sezonunu açıyor. Mevsimsel durgunluk ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle hafif duraksama yaşayan sektör, yeni projelerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor

Somali'de hayata geçirilen hastanenin kaba inşaatı tamamlandı!

Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Somali’nin başkenti Mogadişu’ da yapılan 200 yataklı Türk Hastanesi’ ni ileri kaba inşaat olarak 5 ay içinde teslim etti...

Ankara'da inşaat halindeki binanın balkonu çöktü!

Ankara'nın Ulus semtinde inşaat halindeki bir binanın balkonu henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Kopan beton parçalarının inşaatın önündeki iskeleyi devirmesi sonucu iskelede bulunan bir işçi hafif şekilde yaralandı

Gayrimenkul ve inşaat 65 milyar liraya indi

2008'in ilk çeyreğinden itibaren küçülen gayrimenkul ve inşaat sektörü, 2010'da hafif toparlanma bekliyor

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Astek Hafif inşaat adres Haberi

Astek Hafif inşaat adres

Astek Hafif Beton Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Kezer tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.


Astek Hafif Beton Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1- İnşaat sanayisinde kullanılan her türlü beton, hazır beton, gaz beton ve diğer hafif beton yapı elemanlarının üretimi, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak.  2- Her türlü hazır beton santrali kurmak, kurulan beton santrallerini işletmek, kiraya vermek ve kiralamak, almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4- Her türlü inşaat malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı...