07 / 05 / 2024

aşti otobüs terminali ankara

aşti otobüs terminali ankara

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen yeni otobüs terminali, NATO Yolu ve Çevre Yolu'nun kesiştiği noktadaki 100 bin metrekarelik alana yapılacak.

Otobüs bileti almak hayal oldu! Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! Metro, Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Henüz tatile çıkamayan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırıyor. Şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç ve Pamukkale 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...

Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık hayal oldu! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zamla otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202 oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatile gideceklere yüzde 150 zamlı bilet şoku! Otobüs ve uçak bilet fiyatları uçtu! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte otobüs ve uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Peki otobüs ve uçak bileti fiyatları ne kadar? İşte THY, Pegasus, Metro, Kamilkoç bilet fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 63 milyon 559 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

aşti otobüs terminali ankara Haberi

aşti otobüs terminali ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen yeni otobüs terminali, NATO Yolu ve Çevre Yolu'nun kesiştiği noktada, eski Mamak çöplüğünün yanında bulunan 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) ile birlikte Eskişehir Yolu, Konya Yolu, Samsun Yolu, Anadolu Bulvarı-İstanbul Çevre Yolu ile kesişimi ve Sincan-Ayaş Yolu kesişiminde yapılacak 5 cep terminalinin de hizmet vereceğini bildirdi.


Yeni AŞTİ'yi şehir dışına taşıdıklarını ve bunun için de gerekli yerin hazırlandığını belirten Gökçek, "NATO Yolu ve otobanın bulunduğu, eski Mamak çöplüğünün yanındaki 100 bin metrekarelik arsayı, 2 yıl içinde Ankara otobüs terminali yapılması şartıyla, bir konsorsiyuma ihale ettik." ifadesini kullandı.


Melih Gökçek, ihalesi tamamlanan yeni otogar projesinin hazırlanmakta olduğunu...