02 / 05 / 2024

aston firuzköy evleri satılık

aston firuzköy evleri satılık

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy satılık!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan yer alıyor. Aston Firuzköy satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Aston Firuzköy satış ofisi!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 9 bin 483 metrekare alan üzerinde Batı Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Aston Firuzköy Evleri iletişim!

Aston Firuzköy Evleri'nde 291 konut ve 70 ticari ünite olacak. Aston Firuzköy projesinin inşaatı Temmuz'da başlayacak...

Avcılar Aston Firuzköy teslimleri!

Aston Firuzköy projesi Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'a bağlı Firuzköy'de hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı tarafından inşa edilen Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Aston Firuzköy Avcılar teslim tarihi!

Aston Firuzköy Avcılar teslim tarihi Temmuz 2020 yılı olarak belirtiliyor. Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan planlandı...

Aston Firuzköy projesi Temmuz'da başlıyor!

Batı Yapı'nın yeni projesi Aston Firuzköy, 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. İstanbul Avcılar'da yapılacak olan Aston Firuzköy projesinin inşaatı Temmuz'da başlıyor...

Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi ihalesi 19 Aralık'ta!

KİPTAŞ, İstanbul Küçükçekmece'de yer alan Sefaköy Evleri Ticaret Merkezi'ndeki kapalı yüzme havuzu ve spor tesisi olarak işletilen 4 bağımsız bölüm için 19 Aralık'a kadar teklif alıyor...

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 438 bin TL'ye!

Yenitepe Kadıköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 438 bin TL'den başlıyor. 36 ay 0 faiz uygulanan proje kapsamında 4 blokta toplam 1100 konut yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Yenitepe Kadıköy Konutları 'nda daire fiyatları 483 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yenitepe Kadıköy Evleri adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Köy konut projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor. Peki Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

aston firuzköy evleri satılık Haberi

aston firuzköy evleri satılık

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen Aston Firuzköy projesi Batı Yapı imzası taşıyor. Proje sekiz katlı üç blok olarak planlandı. 


İstanbul Avcılar'a bağlı Firuzköy'de hayata geçirilen Aston Firuzköy projesinde toplam 291 daire ve 70 dükkan olacak. Projenin inşaatına bu ay içerisinde başlanacak. 


Aston Firuzköy ne zaman teslim?


Aston Firuzköy projesinde dairelerin teslim tarihi Temmuz 2020 olarak belirlendi. Aston Firuzköy projesi 9 bin 483 metrekare alan üzerinde yükselecek. 


Aston Firuzköy satış ofisi!

Tel: 444 49 33

Web: http://www.batiyapi.com.tr/

Gizem...