30 / 04 / 2024

Astoria AVM basın toplantısı

Astoria AVM basın toplantısı

Astoria AVM zamanın değerini bilenler için yeniden tasarlandı. İstanbul’un buluşma noktası olan Astroia AVM, 22 Nisan Salı günü yenilenen yüzünü gösteriyor. Astoria AVM yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor.

İstmarina AVM basın lansmanı 27 Mart'ta!

Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İSTMARİNA AVM basına lanse edilmek için hazırlanıyor. 

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Basın Ekspres Yolu'nda metrekare fiyatı 5 bin 500 liraya çıktı!

Bir zamanlar sanayi ve medyanın merkez üssü olan Basın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Bölgede metrekare fiyatı bugün 5 bin 500 liraya çıkmış durumda.

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Atakule GYO Atakule AVM için basın toplantısı yaptı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.Atakule AVM için basın toplantısı yaptı.

Atakule AVM basın toplantısı gerçekleşti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Atakule AVM basın toplantısını gerçekleştirdi.

Kent Meydanı AVM basın iftar yemeği düzenledi!

Kent Meydanı AVM'nin her sene düzenlediği basın iftar yemeği Almira Otel havuz başında gerçekleştirildi. Basın mensuplarıyla iftarını açan Kent Meydanı AVM yönetimi çalışanları, iş dışındaki bir organizasyonda buluşmanın keyfini çıkardı.

Astoria AVM girişinin üstünde kalan katlar ofise çevrildi!

İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Eski halinden farklı olarak Astoria AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere çevrildi...

Astoria AVM basın toplantısı Haberi

Astoria AVM basın toplantısı

Bu sene 6. yaşını kutlayan Astoria AVM’de yapılan yeni düzenlemeleri, değerli basın mensuplarıyla özel olarak paylaşmak üzere, Astaş Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı ve Astoria AVM Genel Müdürü Ümit Teoman’ın katılacağı basın toplantısı 22 Nisan Salı günü saat 09.00'da...