27 / 04 / 2024

Astoria AVM yenilendi

Astoria AVM yenilendi

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı...

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

Çiğli Kipa AVM yenilendi!

İzmir’in ilk AVM’si Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi, 13 Ekim’de 5 bin 500 metrekarelik yeni bölümü ve 11 yeni markayla kapılarını açtı.

Esentepe Emekli Subay Evleri'ni Astaş Holding dönüştürecek!

Astaş Holding, Esentepe'de Astoria AVM karşısındaki Emekli Subay Evleri'ne talip. 312 dairelik sitede hak sahipleri ile prensipte anlaştıklarını belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 500 milyon dolarlık proje planladıklarını söyledi.

Dolphin AVM 1.7 milyon dolara yenilendi!

Dolphin AVM, o günden bu güne neredeyse hiç yenilenmemiş, hiçbir yapısında değişikliğe gidilmemişti. İzmirli Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması tarafından satılan alınan Dolphin AVM, 1.7 milyon dolar yatırım yapılarak yenilendi

Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

İzmit Dolphin AVM 1.7 milyon dolar yatırımla yenilendi!

1.7 milyon dolar yatırım yaparak yenilenen İzmit Dolphin AVM, 30 Eylül’de gerçekleşecek konser organizasyonuyla yeni bir başlangıç yapacak.

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

ANKAmall 35 milyon dolarlık yatırımla yenilendi!

Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi.

ANKAmall AVM yenilendi!

Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi.

Desa Deri, Astoria AVM'deki mağazasını kapattı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., kar odaklı çalışma prensipleri doğrultusunda Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki şubesini kapatma kararı aldı. Şirket bu kararını KAP 'a bildirdi.

Astoria AVM girişinin üstünde kalan katlar ofise çevrildi!

İstanbul Esentepe’de 2008 yılında kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek ziyaretçileri ile buluşuyor. Eski halinden farklı olarak Astoria AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere çevrildi...

Yenilenen Astoria AVM ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı...

Astoria AVM yenilendi Haberi

Astoria AVM yenilendi

İstanbul Esentepe'de yer alan ve 5 dakikalık mesafede 50 bin ofis çalışanının bulunduğu Astoria AVM, altıncı yılında renovasyona girdi ve 8 aylık çalışma sonrası yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Astaş Holding bünyesindeki Astoria AVM'nin 15 milyon TL yatırımla yenilendiğini belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, "Şarj noktaları ve ücretsiz wifı alanlarımızla iş dünyasının en temel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz" dedi. 


Geniş teras alanları AVM'nin üst katlarını ofislere ayırdıklarını söyleyen Tuncay Aşçı, "Ofisler reklam, medya ve iletişim şirketi WPP Group ile Turyap'a kiralandı. 1200 kişinin bulunduğu ofisler Mayıs'ta açılıyor. Ziyaretçi sayımızda yüzde 50 artış hedefliyoruz" diye konuştu. 85 mağazanın hizmet verdiği Astoria'da 24 yiyecek-içecek mekanı yer alıyor. Yenileme çalışmaları kapsamında kafelerin bulunduğu Astoria AVM'nin arka cephesinde de geniş teras alanları oluşturuldu. 


Posta...