29 / 04 / 2024

Astra Group Kuzey Kıbrıs projeleri

Astra Group Kuzey Kıbrıs projeleri

Kuzey Kıbrıs'ta son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Astra Group'tan yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek adımların atılacağı" belirtildi.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ömer Atik tarafından 16 Kasım'da kuruldu.

Kerem Gönlüm Londra'dan ev aldı!

Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyonu Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm Londra'daki Lombard Wharf projesinden ev satın aldı. Gönlüm yeni evi için 2 milyon 938 bin TL ödedi.

Astra Group 15 estetik hastanesi açacak!

Astra Group, sağlık sektörüne de adım attı. Medikal estetik ve plastik cerrahi alanında zincir haline gelmeyi hedefleyen grup, üç yılda 150 milyon dolar yatırımla 15 estetik hastanesi açmayı hedefliyor.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Astra Group, Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek!

Kuzey Kıbrıs'ta son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Astra Group'tan yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek adımların atılacağı" belirtildi.

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.

Falkon Group Kuzey Irak projesine Teknoklima imzası!

2003 yılından beri ısıtma soğutma sektörünün en büyük aktörlerinden biri olan Samsung Türkiye ve Irak Distribütörü Teknoklima; 2014 yılına Irak’ta aldığı dev ihale ile damga vurdu.

Çelik Tekne Tersanesi'ni Kuzey Star Shipyard Denizcilik satın aldı!

Çelik Tekne Tersanesi'nin icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. İhaleyi Türkiye’de adından söz ettiren Ürdünlü Hijazi & Ghosheh Group’un şirketi Kuzey Star Shipyard Denizcilik A.Ş. kazandı.

Yalçıntepe Group, Ben Farklıyım-MinCiyawazim'in sponsoru oldu!

Yalçıntepe Group, Kuzey Irak’ta Erbil Merkezli Zagros TV’de yayınlanan yetenek ve eğlence yarışması “Ben Farklıyım-MinCiyawazim” programının sponsorluğunu üstlendi

Astra Group Kuzey Kıbrıs projeleri Haberi

Astra Group Kuzey Kıbrıs projeleri

Kuzey Kıbrıs'ta son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Astra Group'tan yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs'ın çehresini değiştirecek adımların atılacağı" belirtildi. 


Çarşamba günü Çin'den Ada'ya dünyaca ünlü işadamlarının geleceği kaydedilen açıklamada, "Bu işadamlarının Kuzey Kıbrıs'a yatırım yapacaklarını açıklaması bile, Kuzey Kıbrıs'a yatırımların artması anlamına gelecek" denildi. Ülkede "inşaat, turizm ve alt yapı alanlarında yatırımların yapılmasının düşünüldüğü" ifade edilen açıklamada, "Astra önemli bir marka. Kıbrıs'ta da doğru iş yaparak markalaşmak istiyoruz" ifadelerine yer verildi. Astra'nın güvene çok önem verdiği kaydedilen basın açıklamasında şunlar belirtildi, "Bizler 3 yıldır Kıbrıs'tayız. Kıbrıslı Türklerin ilgisi karşısında çok memnunuz. Bizleri kucakladılar. Bizlere güvenilmesi önemli. Bizim birinci önceliğimiz de doğru ve dürüst işler yapmak."


Milyar dolarlık adım


"Kıbrıslı Türklere, akıllı binalar yapmak istiyoruz. Kıbrıs'ta olmayan bir binalar yapmak istiyoruz" diye...