03 / 05 / 2024

Astro Beylikdüzü satışları

Astro Beylikdüzü satışları

BATI Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, 40 ay vade 0 faiz ödeme kampanyası sistemi 5 Ocak 2015 günü olarak belirlendi. Proje 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Astro Beylikdüzü'nde son satışlar! 160 bin liraya!

Yakın gelecekte Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddelerinden biri olacak olan Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan proje, şu ana kadar ortaya koyduğu prim grafiğine göre her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.

Centro Beylikdüzü satışları yakında başlıyor!

Sapanlar Yapı ve Demir Group Ortaklığı'nın projesi Centro Beylikdüzü yakında satışa çıkacak. Centro Beylikdüzü projesinde dairelerin 2018'in yazında teslim edilmesi planlanıyor...

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan projenin lansmanı Eylül ayında gerçekleşecek.

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Fly Salmiya Beylikdüzü satış fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen Fly Salmiya Beylikdüzü Evleri'nin teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Fly Salmiya Beylikdüzü satış fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede toplam 130 adet daire yer alıyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 42 60 olarak belirlendi. Toplam arsa alanı 18 bin 700 metrekare olarak belirlenen projede Saklıhan İnşaat imzası taşıyor.

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekleri yer alıyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede toplam 1.471 adet konut bulunuyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık konut alanları 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kalekent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. Yüzde 10 + yüzde 12 indirim fırsatı sunan proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından hayata geçiriliyor.

Kalekent Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 1,471 tane daireden meydana gelen proje peşinatta 10 indirim uygulanıyor. Kalekent Beylikdüzü satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kale Kent Beylikdüzü satılık!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen KaleKent Beylikdüzü projesinde toplam 1471 daire bulunuyor.

Astro Beylikdüzü satışları Haberi

Astro Beylikdüzü satışları

1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip tip alternatifi sunun proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşuyor. 47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar standart olarak sunuluyor. Astro Beylikdüzü bünyesinde sunulan resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri ve güvenlik hizmetleri ile daire sahiplerinin eksiksiz bir rezidans hizmeti alması hedefleniyor. Proje, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5'e 2 km, havaalanına 15 km uzaklta...