29 / 04 / 2024

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan projenin lansmanı Eylül ayında gerçekleşecek.



Vira İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü - Kavaklı lokasyonunda inşa ediliyor. Proje 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasından oluşuyor. 


Vira İstanbul Beylikdüzü satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.  Gül Proje  imzası ile yükselen projenin Eylül ayı içerisinde basına tanıtılması öngörülüyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlenen  Vira İstanbul  Kavaklı Evleri 630 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Vira İstanbul'un ortak yaşam alanları; fitness, sauna, otopark, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanlarından meydana geliyor. 


Vira İstanbul Beylikdüzü satılık daire fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmadı. Proje konum olarak Megakent'e ve Kavaklı sahiline yakın bir bölgede bulunuyor. 


Vira İstanbul Kavaklı satış ofisi 

Telefon: 0212 876 76 61

Web: www.gulproje.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön