04 / 05 / 2024

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Aydın tarafından kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Ayvalık'ta Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi için 3 kompleks!

akmaya Kenan Kaptan Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için gemi yapım atölyesi, 100 öğrencilik yurt ve kapalı spor salonu yapılıyor,

Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu!

Binali Yıldırım'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koltuğuna Ahmet Arslan getirildi. Arslan İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi'ni tamamladı.

İskenderun'daki gemi şeklindeki fakülte binası bu yıl açıyor!

İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ateş, 17 bin metrekare kapalı alana sahip 'Gemi' şeklindeki fakülte binasının tamamlandığını ve bu yıl açılacağını söyledi.

Bakanlık'tan Fethiye kruvaziyer gemi iskelesi projesi açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Fethiye'de kruvaziyer gemi iskelesi projesi iddiasına karşılık "Bakanlığımızda onay bekleyen, onay için teslim edilmiş bir proje yoktur" dedi.

Hatay'da gemi şeklinde fakülte inşa ediliyor!

Hatay'daki İskenderun Teknik Üniversitesi'de (İSTÜ) gemi şeklinde inşa edilen Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, ilginç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Türk tersaneleri 5.5 milyar dolarlık gemi yapım işi aldı!

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Denizcilik Fuarının ilk iki gününde Türk tersaneleri, 5.5 milyar dolarlık sipariş aldı. En büyük siparis 12 gemi ile Norveç Kraliyet Ailesi'nden geldi. Norveç'i Hollanda ve ABD takip etti.

2014'te boğazlardan 89 bin 111 gemi geçti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre, transit gemi trafiğinin yanı sıra şehir içi ulaşımda da önemli yer tutan İstanbul Boğazı'ndan geçen yıl 8 bin 745'i tanker olmak üzere 45 bin 529 gemi geçiş yaptı.

Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü Evleri'nde 160 bin liraya...

1981 yılında Kadri Paşa Yalısı'na giren gemi yalıdan çekilmiş!

1981 yılında Kanlıca'daki tarihi Kadri Paşa Yalısı'na bindiren Yunan bandıralı şilep yalıdan denize çekilmiş. Hasara uğrayan tarihi yalının çökmemesi için askıya alma işlemi uygulanmış. Gemi çekildikten sonra yalı çökmemiş.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
DENİZCİLİK 1.Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alım satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi,ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörü, acente ve temsilcili ile her türlü ticaretini yapmak, 2. Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını gerçekleştirmek ve bunlar için gerekli...