06 / 05 / 2024

Astrolog Zeynep Turan

Astrolog Zeynep Turan

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz! İşte Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları...

YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne Zeynep Gülşen atandı!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin yapı, mimarlık, gayrimenkul ve tasarım alanında 10.000’i aşkın sektör profesyonelini buluşturan ve her yıl 70’in üzerinde farklı format ve içerik geliştirilen etkinlikler bölümü yöneticiliğine Zeynep Gülşen atandı.

Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları!

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz! İşte Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları...

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Zeynep Bodur Okyay: İnşaat sektörünün önünü mü kesmeye çalışıyorlar?

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "İnsana yatırım yaparak sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak gerekiyor. İnşaat sektörü hızla büyümekte. Sektörde yaşanan kazalar sektörün önünü mü kesiyor" dedi...

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Ergün Turan: TOKİ geleceğin modern şehirlerini inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamaca "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi.

Astrolog Zeynep Turan Haberi

Astrolog Zeynep Turan

Ünlü Astrolog Zeynep Turan Narlife için 2015 burç yorumlarını yayınladı. 


Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz!


Sizi yeni yılda nelerin beklediğini öğrenmek için Videolar bölümünden 2015 burç yorumlarına ulaşabilirsiniz.


Ünlü Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife İçin Hazırlanan 2015 Burç...