03 / 05 / 2024

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Özcan, Naci Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Elektriğe yüzde 20 zam kapıda! 

Döviz kurlarının yükselmesiyle beraber elektrik üretim maliyetlerinde artışlar devam ediyor. 1,75 Türk lirasını geçen kilovatsaat (kWh) başına net enerji maliyetlerine nisan ayında zam yapılmaması hâlinde temmuzda yüzde 100’ün üzerinde zam yapılacağı öne sürülüyor.

Asya, gayrimenkulle büyüyecek!

Knight Frank’in 2019 Servet Raporu’na göre gelecek 5 yıl içinde kişi başı geliri net 30 milyon ABD dolarından fazla olan nüfusun oransal büyümesi açısından en büyük artış oranına sahip 10 ülkeden 8’i Asya’da yer alacak.

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ekolojik ev enerji faturasını unutturuyor!

Avrupa’da yaklaşık sıfır enerjili binalar, ABD’de ise net sıfır enerjili binalar yaygınlaşıyor. Türkiye’de ise binaların enerji verimliliği Enerji Kimlik Belgesi ile derecelendiriliyor. Alınacak çok yol varken potansiyel de oldukça yüksek

Almanya Wuppertal'daki dönüşüm Asya şehirlerine örnek!

Wuppertal İklim, Çevre ve Enerji Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Uwe Schneidewind, Almanya'nın Wuppertal şehrinde gerçekleşen kentsel dönüşümün Asya'daki şehirlere örnek olduğunu söyledi.

TÜBİTAK'tan net sıfır enerjili binalara yönelik çalışma!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojii̇k Araştırma Kurumu düşük primer enerji kullanan ve üretilen yenilenebilir enerjinin bir kısmını satarak yıllık enerji bilançosunu sıfır yapabilen "net sıfır enerjili binalara" yönelik çalışma başlattı.

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Özcan, Naci Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tim Ash: 2015 Türkiye için fırsat yılı olacak!

Standard Bank Gelişen Ülkeler Araştırma Başkanı Tim Ash "Türkiye’nin 55 milyar dolarlık bir net enerji ihracatçısı konumunda olduğunu düşünürseniz petroldeki düşüş çok olumlu bir gelişme" dedi

Asya doğalgaz pazarında Rusya'yı büyük rekabet bekliyor!

Dünyanın enerji talebini sürükleyen Asya-Pasifik bölgesinde doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) pazarı da giderek büyüyor. Ukrayna’da yaşanan kriz ve batının yaptırımları nedeniyle Rusya da yüzünü bu pazara çevirdi...

Enerji yatırımları Maliye'ye yaradı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) enerji piyasasında dağıttığı lisanslar, Maliye Bakanlığına gelir olarak döndü. EPDK, geçen yıl beklentileri yüzde 42 aşarak net 195 milyon 767 bin 758 liralık gelire ulaştı.

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Haberi

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat

Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazlı Özcan, Naci Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.) 


Asya Net Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Proje Finansal Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, İstanbul Caddesi,...