27 / 04 / 2024

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 



Kombi tipi, çift kapılı ve şık bir tasarıma sahip olan e enerji sınıfı bu buzdolabı geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma özelliği sayesinde gıdaları muhafaza ediyor.Beko buzdolabının fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun tasarlanan iç tsarımı sayesinde yiyeceklerinizin ve saklayacağınız kapların hacmine göre kullanım kolaylığı sunuyor. 

 Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı nda Oliz e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

427 litre iç hacme sahip Beko buzdolabının F enerji sınıfı sayesinde tasarruf elde edilmesini sağlıyor. Gıda soğutma ve muhafaza etme konusunda üstün performans ortaya koyan buzdolabı gelişmiş teknolojisi ile verimliliğin arttırılmasına yardımcı oluyor. Leke tutmayan tasarım sayesinde kullanıcılar daha rahat bir şekilde temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.

Soğutucu ve dondurucu bölmeyi iki farklı parça haline getiren kapılar verimliliğin artmasında önayak oluyor. Bölmelerde gerçekleşen işlemler birbirini etkilemediği için sıcaklık dalgalanmaları söz konusu olmuyor. Bu sayede dondurulması gereken yiyecekler daha rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor.

Peki Beko çift kapılı buzdolabının diğer teknik özellikleri neler? Cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön