29 / 04 / 2024

asya perakende toplantısı

asya perakende toplantısı

Başbakan Erdoğan: Ev sahibi olan Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği'ne, Sayın başkan ve ekibine, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkan ve ekibine huzurlarınızda şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum."

Asyalı Perakendeciler İstanbul'da toplandı!

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği'nin de üyesi olduğu Asya-Pasifik Perakende Dernekleri Federasyonu tarafından 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek olan "Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Sergisi'nin" tanıtım toplantısı yapıldı..

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı yapıldı!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalışma Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun, doğu-batı aksında Avrupa ile Asya arasında taşıma koridorlarının kesintisiz hale getirilmesi adına çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi basın toplantısı yarın!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, 3. Dönem mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Işıl Erol’un konuşmacı olacağı 3. Sertifika Programı için Swissotel’de basın toplantısı gerçekleşecek.

2D1 Tasarım Toplantıları serisi 'perakende' ile devam ediyor.

Perakende satış mekânlarında satış üzerindeki olumlu etkisini artırmak üzere mimarlık ve içmimarlık alanında, renk, aydınlatma, yönlendirme, grafik, görsel tasarım stratejileri gibi alanlarda çalışan uzmanlar “2D1 Perakende” toplantısında buluşuyor.

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Bank Asya Ankara'da kentsel dönüşüm toplantısı yaptı!

Daha önce de kentsel dönüşüm hakkında 10 bölgede toplantı yapan Bank Asya sonuncu toplantısını Ankara'da yaptı...

Yonga Mobilya Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta!

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

asya perakende toplantısı Haberi

asya perakende toplantısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı'nın İstanbul'da yapılıyor olmasını son derece anlamlı bulduklarını ve önemsediklerini söyledi. Başbakan Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı" nın açılışında yaptığı konuşmada, kongre ve fuarın, tüm katılımcı ülkeler, bölge ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını diledi. Erdoğan, İstanbul'un, Çin'den başlayıp Avrupa'nın içlerine kadar uzanan, tarihin en büyük ve en eski ticaret yolu olan İpek Yolu üzerinde çok önemli bir ticaret merkezi olduğunu, belirtti. Başbakan Erdoğan, konuklara, kongre ve fuardan fırsat buldukça, İstanbul'un tarihi havasını teneffüs etmelerini tavsiye etti. Erdoğan, bir İstanbullu, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan, burada doğup büyüyen birisi olarak konukların bu şehri görmesinde fayda olduğunu dile getirdi.Konukların, özellikle tarihin en eski...