06 / 05 / 2024

at çiftliği yangın

at çiftliği yangın

Edirne'deki at çiftliğinde çıkan yangında binicilik eğitiminde kullanılan 7 at telef oldu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

ÇATIDER'den Yangından Korunma Haftası'na özel uyarı!

Türkiye’de ihmal ve hatalı uygulama nedeniyle her yıl çok sayıda çatı ve bacada yangın çıkıyor. 2017 yılının ilk 8 ayında İstanbul’da 823, Ankara’da 289 ve İzmir’de 177 baca ve çatı yangını çıktı.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

Eski bakan İlker Tuncay Antalya'da at çiftliği kurdu!

ESKİ Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı Tuncay, Antalya’nın Kundu turizm bölgesinde Lara Horse Club At Çiftliği’ni hayata geçirdi. Tuncay, "At ve binicilik benim tutkum. Siyasetten emekli olduktan sonra yapmak istediğimi Antalya’da hayata geçirdim" dedi.

Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinin çekildiği ev ne durumda?

ADANA’da, geçmişte 'Hanımın Çiftliği' ve 'Dila Hanım' gibi popüler televizyon dizilerinin çekimlerinin yapıldığı çiftlik evinin kaçak içki imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramda ele geçirilen sahte içkiler imha edildi.

Manisa'ya inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir inşaat atıkları için geri dönüşüm tesisi kuracak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, 2016 yılı içerisinde bu tesisi hayata geçirmeyi planladıklarını ifade etti.

at çiftliği yangın Haberi

at çiftliği yangın

Bosnaköy köyü yolu üzerinde bulunan, Oktay Eken'e ait at çiftliğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.


İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürülen yangında, çiftlikte bulunan 7 at telef oldu.


Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, itfaiye ekiplerinin çiftlikteki yangına 4 dakika içinde müdahale ettiğini belirtti.


Yangında binicilik eğitiminde kullanılan 7 atın telef olduğunu anlatan Tanrıkulu, "At çiftliğinin ahır bölümünde bulunan 7 at telef oldu. Buradaki atlar binicilik eğitimlerinde kullanılan nitelikli atlardı. Yangının çıkış nedeni ekiplerimizce araştırılıyor"...