12 / 05 / 2024

at pazarı ne zaman kaldırıldı

at pazarı ne zaman kaldırıldı

1936 yılında t pazarı mahalle ortasında kaldığından civarda ki ev sahipleri ağır kokudan şikayetçi olmuşlar.1936 yılında Belediye at pazarını sur dışına çıkarmayı karar vermiş.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Altın piyasasında her şey ters takla atıyor! Bugün gram altın ne kadar? 20 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir seyirle geçiren altın fiyatları, önümüzdeki haftanın yönü konusunda merak uyandırıyor. Peki, 20 Ağustos Pazar bugün canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kuru ne kadar? 2 Temmuz Pazar dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güncel dolar kurunun bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL? Dolar/TL kuru ne kadar? 2 Temmuz Pazar dolar/TL kuru.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? Mazot litre fiyatı ne kadar? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorin kaç TL oldu? Akaryakıttaki son durum ne? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? 14 Mayıs Pazar dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 14 Mayıs Pazar günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 14 Mayıs Pazar dolar kuru…

at pazarı ne zaman kaldırıldı Haberi

at pazarı ne zaman kaldırıldı

At Pazarı

Belediye sur haricine çıkarılmasını kararlaştırdı.


Fatih'te bir at pazarı vardır. Burası mahalle ortası olduğu için o civardaki evlerde oturanlar fena kokudan rahatsız oluyorlar. Belediye bunu nazarı dikkate alarak at pazarının sur haricine çıkarılmasına karar verimiştir.


Yeni at pazarı ya Edirnekapı dışında Fatih dairesinin temizlik ahırları yanında bir sahada tesis edilecek, yahut da Topkapı dışında münasip bir yerde kurulacaktır. Belediyenin bu husustaki tetkikatı şehir meclisinin şubat toplatısında mecliste müzakere edilecek ve bir karara bağlanacaktır.


Akşam Gazetesi 24 Şubat 1936 


Abdullah Kutalmış...