17 / 05 / 2024

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi iletişim

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi iletişim

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları resmi bayram tatilinin ardından yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları piyasalarda resmen tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altı, tam altın, Ata altın ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 altın fiyatları.

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL? sorularını araştırıyor. 7 Nisan 2023 altın fiyatları.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi iletişim Haberi

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi iletişim

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj, onarım, bakım, hafriyat, bina güçlendirmesi, toplu konut, ve mühendislik işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...