16 / 05 / 2024

Ata 44 Mimarlık adres

Ata 44 Mimarlık adres

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Derya Durmuş tarafından kuruldu.

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Snk Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Snk Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Bayrak tarafından kuruldu.

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli Emre Saygın ,  Ferhat Emiroğlu, Zakarıa    Hazwanı  tarafından kuruldu.

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi kuruldu!

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahar Yücel tarafından kuruldu.

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erler tarafından kuruldu.

Allworks Mimarlık Hizmetleri Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Allworks Mimarlık Hizmetleri Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Üstdağ tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tekin ve Ebru Avcı ortaklığında kuruldu.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Arcosse Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcosse Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Kesepara tarafından kuruldu.

Ata 44 Mimarlık adres Haberi

Ata 44 Mimarlık adres

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A- İNŞAAT, MÜHENDİSLİK, MİMARLIK , HARİTA VE DANIŞMANLIK a-Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya...