08 / 07 / 2024

ata altın fiyatları

ata altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı 1837 seviyelerine kadar geriledikten sonra şu dakikalarda 1848 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Kapalıçarşı 8 Temmuz altın fiyatları: Ata altın, Reşat altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar? 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçmişti. Peki altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları bugün ne kadar? 8 Temmuz Kapalıçarşı altın fiyatları...

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Dün yükselişe geçen altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları.

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

ata altın fiyatları Haberi

ata altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda FED'in faiz kararından sonra sert düştü. Kararın ardından düşük seviyelerde işlem gören altın fiyatlarında düşüş devam etti. Bugün de tüm gözler ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarında tekrar dalgalanmaya yaşanmaya başladı.  Peki enflasyon rakmaları altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç lira? Tam altın ne kadar? Ata altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış fiyatı: 921,10 lira
Satış fiyatı: 936,06 lira

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.507 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.528 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.505 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.528 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 11 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 3,013 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,059 lira
Eski yarım alış fiyatı: 2,990 lira
Eski...