05 / 05 / 2024

Ata Dağ

Ata Dağ

Nuryap Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ata Dağ, Oktay Sağlam tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs tarihinde kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ata GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Ata GYO'nun hesaplanan 1 milyon 56 bin 348 TL dönem zararı ile yasal kayıtlara göre hesaplanan 7 milyon 28 bin 494,16 TL tutarındaki dönem zararının geçmiş yıl zararlarına alınmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Ata GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Ata GYO'nun 2020 yılı faaliyetleri sonucunda; 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 hesap dönemine ait kar payı dağıtmayacağını açıkladı.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Ata GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 faaliyetleri sonucunda, dağıtılabilir kar bulunmadığından, kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi... 

Ata Dağ Haberi

Ata Dağ

Nuryap Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ata Dağ, Oktay Sağlam tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.


Nuryap Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...