07 / 05 / 2024

ata gayrimenkul sermaye tavanı

ata gayrimenkul sermaye tavanı

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. açıklamada bulundu. Ata GYO'nun 50 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanı 135 milyon TL'ye artırıldı.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler istisnanın altında kalırsa vergiden muaf olunuyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı istisnası 2022 ne kadar?

Adese Gayrimenkul sermaye artırımından 126.1 milyon TL fon elde etti!

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., sermaye artırımı kapsamında elde edilen net 126 milyon 108 bin 250 TL fonun, kullanım yerlerini açıkladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, sermaye artırımından 1.5 milyon dolarlık fon elde etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin revize raporu yayınlandı. 

Gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı var mı?

Gelir Vergisi Kanunu’nun 89. maddesinde mükelleflere bazı harcamalarını beyanname üzerinden düşme hakkı tanınıyor. Peki gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı bulunuyor mu?

Gayrimenkul sermaye iradı 2021!

Temettü gelirleri, iş yeri kira gelirleri veya birden fazla işverenden kazanılan ücret gelirleri gibi menkul ve gayrimenkul sermaye iratlarının beyan edilmesi için kullanılan sınır tutarı 2021 yılında arttı. İşte gayrimenkul sermaye iradı 2021...

Ata GYO sermaye artışı için SPK'dan onay bekliyor!

Ata GYO'nun 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54 milyon 437 bin 596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45 milyon 562 bin 403,68 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54.437.596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay bekliyor.

Ata GYO'nun esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve ilgili mevzuata uyum sağlanması amacı ile esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesi onaylandı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini 2024 yılına uzattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...

Gayrimenkul sermaye iratları için beyanname dönemi!

2019 yılında elde edilen beyana tabi gayrimenkul sermaye iratları, 2020 yılı Mart ayının sonuna kadar beyan edilmesi gerekmektedir. Tahakkuk eden gelir vergisi, 2020 yılının Mart ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenecektir.

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini uzatıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, 250 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının, geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...

Gayrimenkul sermaye iradı 2020!

Temettü gelirleri, iş yeri kira gelirleri veya birden fazla işverenden kazanılan ücret gelirleri gibi menkul ve gayrimenkul sermaye iratlarının beyan edilmesi için kullanılan sınır tutarı 2020 gelirleri için 49 bin liraya yükseldi. 

Ata GYO sermaye tavanı izin süresi uzatımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı izin süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

ata gayrimenkul sermaye tavanı Haberi

ata gayrimenkul sermaye tavanı

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kayıtlı sermaye tavan artırımı hakkında açıklama yaptı.


Açıklama: 

Şirket Yönetim Kurulu'nun 11/02/2015 tarihli toplantısında;

Şirketin 50.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının 135.000.000 TL'na artırılmasına ilişkin Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesinin tadil edilmesine, ekteki ana sözleşme tadil tasarısı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na onay için müracaat edilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayını müteakiben Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine, Bakanlık onayından sonra Şirket Genel Kurulu'nun Türk Ticaret Kanunu'nun ve Sermaye Piyasası Kanunu'nun ve sair mevzuatın ilgili maddeleri gereğince toplantıya davet edilmesine katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Dosya için