18 / 05 / 2024

Ata Group adres

Ata Group adres

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

My Newwork Ataşehir adres!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Newwork Rezidans'ta daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. My Newwork Ataşehir adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Setra Group Head Ofis adres!

Setra Group Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Park Avenue Ankara adres!

YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue Ankara adres bilgileri şu şekilde: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA...

Ata Group adres Haberi

Ata Group adres

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar,...