09 / 05 / 2024

ata grup esbahçe

ata grup esbahçe

Esenyurt'ta inşa edilecek olan Espark ve Esbahçe projesi, 8 Eylül tarihinde görücüye çıkıyor. Projelerde yer alan daireler 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Ata GYO 2018'e ait 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1 Ocak-30 Eylül 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Ata GYO'dan eğitime 10 bin TL bağış!

Ata GYO Ovacık Prof. Dr. Necdet Tekin İlköğretim Okulu Aile Birliği"ne katkı sağlanmasını teminen 10 bin TL tutarında bağış yapıyor...

ata grup esbahçe Haberi

ata grup esbahçe

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Es Bahçe ve Es Park projeleri, Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projelerin lansmanları 8 Eylül'de gerçekleştirilecek. 


Projede yer alan daireler 125 metrekareye sahip 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. 


184 daire ve 40 ticari üniteden medyana gelen projelerde teslim tarihi ise 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. 


Es Bahçe hakkında: 


6 bin 200 metrekare aladan meydana gelen projede 4 bin 415 metrekare kapalı otopark alanı ve 3 bin 20 metrekare dükkanlara ayrılmış durumda. 


Her katta 4 dairenin yer aldığı Es Bahçe projesinde 11 katlı 2 blok bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, botanik havuz, kamelya, oturma bankları, peyzaj çalışmaları ve fitness center yer alıyor. 


Es Park hakkında:


Es Park projesi de 5 bin 130 metrekare alana sahip. 3 bin...