07 / 05 / 2024

Ata GYO altınordu gayrimenkulü

Ata GYO altınordu gayrimenkulü

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ordu İli, Altınordu İlçesinde yer alan gayrimenkulün "Beş Katlı Betonarme İşyeri ve Arsası" olarak tapu cins tashihi işlemini yaptı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun AVM'lerinin kira geliri beklenen gelirin altında!

Ata GYO'nun portföyündeki gayrimenkullerden elde edilen kira gelirlerinin ekspertiz değeri ile karşılaştırılması kapsamında, Lüleburgaz Ata Corner Projesinden 2020 yılında elde edilen kira geliri toplamı, ekspertiz raporu kapsamında beklenen gelirin altında gerçekleşti. 

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ata GYO 50 milyonluk tahvilin 3. kupon ödemesini yaptı!

Ata GYO, 50 milyon nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli tahvilin 3. kupon ödemesini gerçekleştirdi. 

Ata GYO 4. kupon ödemesinin faiz oranını belirledi!

Ata GYO, 50 milyon nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli tahvilin 4. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranını yüzde 5,6204 olarak belirledi.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler'deki 95 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satılıyor...

Altınordu Şirinevler TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Altınordu Şirinevler projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ata GYO'dan eğitime 10 bin TL bağış!

Ata GYO Ovacık Prof. Dr. Necdet Tekin İlköğretim Okulu Aile Birliği"ne katkı sağlanmasını teminen 10 bin TL tutarında bağış yapıyor...

Altınordu Terminali'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Otobüs Terminali'nin yüzde 25'ini tamamladı.

ATA GYO komite üyelerini seçti!

ATA GYO, Kamuyu Aydınlarma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı hakkında açıklama yaparak komite üyelerini seçtiğini duyurdu..

Ata GYO 2018 faaliyet raporu!

Ata GYO 1 Ocak 2018 - 31 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanı yayınlandı...

Ata GYO altınordu gayrimenkulü Haberi

Ata GYO altınordu gayrimenkulü

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ordu İli, Altınordu İlçesinde yer alan gayrimenkulün "Beş Katlı Betonarme İşyeri ve Arsası" olarak tapu cins tashihi işlemini yaptı.


Açıklama:

Ordu İli, Altınordu İlçesi, Yeni Mahallesi'nde, 23 pafta, 238 ada ve 37 no.lu parselinde kayıtlı  gayrimenkulun ''Beş Katlı Betonarme İşyeri ve Arsası" olarak tapu cins tashihi işlemi 14/12/2015 tarihi itibariyle...