01 / 07 / 2024

Ata holding yatırımları

Ata holding yatırımları

Ata Grubu’nu kamuoyu altyapı müteahhidi olarak tanındı. Dev barajlara, yollara, hastanelere imza atılan bir dönemin ardından ikinci kuşağın devreye girmesiyle şirketin yönü değişti.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Eco Estate Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Deniz Şahinkaya tarafından kuruldu.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Ata holding yatırımları Haberi

Ata holding yatırımları

Ata Grubu’nu kamuoyu altyapı müteahhidi olarak tanındı. Dev barajlara, yollara, hastanelere imza atılan bir dönemin ardından ikinci kuşağın devreye girmesiyle şirketin yönü değişti.


Önce finansçı kimliğiyle öne çıktıysa da, Ata Holding’deki radikal dönüşümün mimarlığını,1995 yılında adım attıkları gıda perakendesi yaptı.


Artık cironun yüzde 70-80’i gıda perakendesinden geliyor. Bu alanı yöneten Tab Gıda’nın Çin hedeflerini bilen biri olarak söylüyorum, Ata bu faaliyetleriyle sektörünün global devi olma yolunda hızla ilerliyor. Yalnızca Çin’de her yıl en az 150 Burger King restoranı açılması, hedeflerle ilgili sanınm bilgi veriyor.


Ata Holding’de Kurdoğlu Ailesi'nin, global dev olma yolunda şirketlerinin iyi bir fınans yönetimi olması gerektiğine dair inançlannı gösteren bir transfer gerçekleşti. Aslında transferden ziyade, yuvadan ayrılan bir yöneticinin tekrar bünyeye davet edilmesi şeklinde de okunabilir bu durum.


1995-2006 yılları...