14 / 05 / 2024

Ata İnşaat Taahhüt Turizm adres

Ata İnşaat Taahhüt Turizm adres

Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tahir Algur Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pledge İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yiğit tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Anjelit İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anjelit İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Meraloğlu tarafından kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Şimşek tarafından kuruldu.

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ata İnşaat Taahhüt Turizm adres Haberi

Ata İnşaat Taahhüt Turizm adres

Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tahir Algur Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti.


Ata İnşaat Taahhüt Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çolak İsmail Sokak, Ataç Apartmanı,...