02 / 05 / 2024

Ata Tanyıldızı

Ata Tanyıldızı

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünzüle Altuntaş tarafından kuruldu. 

Kaan Ayyıldız İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Ayyıldız İnşaat Anonim Şirketi, Kaan Ayyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

TOBB'dan 81 ilde 'yıldız şehir' atağı!

Yerel kaynakların ekonomik kalkınmaya daha fazla destek vermesi için harekete geçen TOBB, bir proje başlattı. Danışmanlar yerel kalkınma ile ‘yıldız şehirler’ yaratmak için proje üretecek.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Arluxia Satış Müdürü Fikri Yıldız projeyi anlatıyor!

Arluxia Satış Müdürü Fikri Yıldız, projeyi anlatmak üzere www.emlakkulisi.tv kamerasının karşısına geçti. İşte Yıldız'ın anlatımıyla Arluxia projesi...

Çolakoğlu Deniz Yıldızı'nda 600 bin liraya!

Çolakoğlu Deniz Yıldızı projesinde daire fiyatları 600 bin liradan başlıyor, 1 milyon 850 bin liraya kadar çıkıyor

Taner Yıldız: Enerjinin dörtte biri konutta kullanılıyor, tasarruf etmeli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran'dan alınan doğalgazda indirim taleplerinin devam ettiğini belirterek, "İran, talebimize olumlu yanıt vermedi. Tahkim şu an için kaçınılmaz gözüküyor" dedi

Akfen ve Yıldız Holding Levent Loft Residence'ta metrekaresi 5 bin dolara!

Akfen Holding&Yıldız Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Levent Loft Residence projesinde dairelerin metrekare satış fiyatı 5 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişiyor

Ata Tanyıldızı Haberi

Ata Tanyıldızı

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler...kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir.


Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ahmediye Caddesi, Tanyıldızı İş Merkezi, No:2...