04 / 05 / 2024

ata yatırım

ata yatırım

Eylül 2016’da yeni konut satışları yıllık bazda yüzde 17.6 artarak 50,972 adet gerçekleşirken ikinci el satışları aynı dönemde yıllık bazda yüzde 17.9 artarak 57,946 adet oldu. Adana ise yılın ilk 9 ayında yüzde 12 artan konut satışları sürpriz yapan il oldu.

Ata Yatırım Menkul Kıymetler geçici vergi beyannamesini bildirdi!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş bugün Kamuoyu Bilgilendirme Platformu'nda geçici vergi beyannamesini bildirdi.

Ata Yatırım, Ata GYO piyasa yapıcılığı işlemlerini açıkladı!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı.

Ata GYO piyasa yapıcılığı işlemlerini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini tablo halinde yayınladı. Ata Yatırım tarafından yayınlanan Ata GYO'nun piyasa yapıcılığı işlemleri tablosu haberimizde yer alıyor...

Ata Yatırım Ata GYO ile piyasa yapıcılığı kapsamında işlem gerçekleştirdi!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladığı bilgiye göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında işlem gerçekleştirdi...

Ata Yatırım Ata Gayrimenkul ile olan işlem özetlerini yayınladı!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler şirketi piyasa yapıcısı Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlem özetlerini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yayınladı...

Ata Yatırım Ata GYO ile gerçekleştirdiği işlemlerin özetini yayınladı!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında 26 Temmuz'da yapılan işlemlerin özetini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Ata GYO 21 Mayıs piyasa yapıcılığı işlemlerinin özetini açıkladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı piyasa yapıcılığı kapsamında 21 Mayıs tarihinde yapılan işlemlerin özeti yayınladı..

Ata GYO 16 Mayıs piyasa yapıcılığı işlemlerinin özetini açıkladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı piyasa yapıcılığı kapsamında 16 Mayıs tarihinde yapılan işlemlerin özeti yayınladı..

Ata GYO 16 Mayıs piyasa yapıcılığı işlemlerinin özetini açıkladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı piyasa yapıcılığı kapsamında 16 Mayıs tarihinde yapılan işlemlerin özeti yayınladı..

Ata GYO piyasa yapıcılığı işlemlerinin özetini açıkladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti yayınladı..

Ata Yatırım piyasa yapıcılığı işlemlerinin özetini açıkladı!

Ata Yatırım piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti yayınladı..

Ata Yatırım mütekabiliyetle yabancılara haftada 9 daire satıyor!

Ata Yatırım Genel Müdürü Ufuk Yılmaz, yabancılara konut edinme hakkı getiren Mütekabiliyet Yasası'nın ardından bu yasa gereği yabancılara danışmanlık verdiklerini belirterek bu süreçte 1 haftada 9 daire sattıklarını söyledi

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kongy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Damgalı tarafından kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yüce Özkan tarafından kuruldu.

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yatırım İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Öz tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

ata yatırım Haberi

ata yatırım

Türkiye’nin öncü finans kuruluşlarından Ata Yatırım’ın Araştırma Raporuna göre, Türkiye’de yılın ilk 9 ayındaki toplam konut satışları yıllık bazda yatay seyrederek 935,811 adet olarak gerçekleşti.   Eylül ayında en çok konut satışı yapılan il 17,040 adetle İstanbul olurken, İstanbul’un toplam satışlardaki payı %15.6 olarak gerçekleşti. Yılın ilk 9 ayındaki toplam konut satışlarına baktığımızda ise Adana’da yıllık bazda %12 artan konut satışları dikkat çekti. 


Temmuz 2015’e kadar yüksek bir momentumla artan 12 aylık yıllıklandırılmış bazdaki konut satışlarının artış hızı Temmuz ayında zirve yapmıştı.  Fakat o dönemden beri satış hızındaki yukarı yönlü artış gösteren momentumun daha sonra yavaşladığını ve satışların daha stabil seyretmeye başladığını...